(Védekezés nélküli) aktus után mennyi idővel érdemes tesztet csinálni, hogy valós eredményt kaphassak? (beszélgetés)
Hát hiába figyel az ember nem jelent semmit.Fiamat éreztem mensi előtt most meg mensi után se éreztem semmit.
Azt mondják legalább 3hónap kell hogy tudja az ember mizu.De én javasolnám ha nem sikerült a baba az ovu tesztet.
Hát igen ha jókor van ovu nem probléma a rövid ciklus.Viszont ha az ovu nem úgy van akkor nincs ideje rendesen beágyazódni ezért ki lökődik.
Hát kíváncsi vagyok. minta vezeted db görbét?
Elméletileg nem befolyásol semmit a rövid ciklus, mert ilyenkor a peteérésed sem a 14. napon van, mint a 28 napos ciklusnál, hanem a 8. nap körül, ha mindig pontos 22 napos. Tehát a kilökődés után a mensiig ha volt peteérés 14-15 nap telik el ugyanúgy.
Vagy később volt peteérésed, vagy valóban ott a baba, csak a hcg szint is mindenkinél más, és még korai volt a teszt. :)
Szerintem mindenképp várd meg a nem várt napját, vagy minimum az előtte levő két-három napban próbálkozz teszttel. :)
Mert nem mindegy, hogy az az aktus pontban középidőben, peteéréskor történt, és akkor valóban igaz a 10-14 nap. Vagy pár nappal előtte, mikor még a petesejt ki sem lökődött... Ilyenkor is van esély, hogy életben maradnak a spermák jó pár napig és ugyanúgy bekövetkezik a megtermékenyülés, de ugye eltelik pár nap "pluszba". :)
A Qupido teszt valóban érzékeny, de ez is csak a megtermékenyülést követő pár napon belül mutat eredményt, ami szintén kb. a 8-10. nap.
Nekem ovu után a 10. napon a 25-ös tesztem már pozitív lett. De mi szinte mindennap együtt voltuk akkoriban... :)
Elég rövidek a ciklusaid,de ha tényleg sikerült akkor lehet csak később mutatja ki.Egy későbbi Peteérés miatt is késhet,vagy csak hogy izgulsz.
Tünetre ne adj...Másik teszted nincs én holnap újra tesztelnék reggeli első vizeletből úgy hogy este nem menj pisilni.
:DDD
A beágyazódás megtermékenyülés után 6-8 nap! :D
köszi :)
ó, én már nagyon várom emiatt, hogy kinyissanak :DD
Keress rá a Qupidora, az állítólag a legérzékenyebb, már a beágyazást követő első napon kimutatja a terhességet.
Vagyis máris tesztelhetsz, ha kinyitnak a boltok :))
További ajánlott fórumok:
- Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma?
- H1N1 megelőzés, védekezés oltás nélkül
- Megszakításos védekezés
- Mi a véleményetek a megszakításos védekezésről?
- Mennyire jo vedekezesi modszer a spiral?Kb mennyibe kerul?Es milyen markaju?
- Tudom, hogy adhat téves eredményt a terhességi teszt, de ez gyakorlatban is igaz? Tapasztalatokat kérek! Köszi