Optikus segítségére lenne szükségem...mennyi lehet az alábbi szemüveg ára? (tudásbázis kérdés)
Hááát... én is félek, hogy a legközelebbi szemüvegem, már 6 éve ugyanaz van, hogy fogom kifizetni, nem tudom, nekem 3-3 prizma van a lencsében... Azt mondták, hogy csak a lencse valami 38ezer körül van, plusz a keret, plusz a felületkezelés, ami 10ezer, és ha egy 20ezer alatti keretet találok, akkor olyan 70 körül lenne nekem is... Hogy lehet, hogy mindenben megyünk a közös kontinens után, nem írtam ki direkt, hogy mi a neve, de a keresetek maradnak a béka segge alatt... Az árak meg csillagászatiak...
Szemét volt, aki megszüntette a lencse tb kedvezményét...
Sziasztok.
Helyzetjelentés:
A kicsinek a szemüvege kerettel együtt 18ezer, a nagynak az extra (prizmás,vékonyított,többször kezelt?-zeiss-+keret)86500.-
Kaptunk rá kedvezményt, úgyhogy így kevesebb lett.
De elképesztő milyen árak vannak... :-O
Szia Pné Veronika!
Ezek nem különleges lencsék, kb. 9 ezer a kettő darad + a keret.Ez a hónap a látás hónapja, az optikák most akcióznak. Van ahol fél áron adják a lencsét vagy a keretet, ingyenes a vizsgálat stb...
Nézz egy kicsit körül, van még rá egy hetetek.
Amikor en csinaltattam a progressziv szemuveget,akkor voltak bent az optikusnal,egy kisgyerekkel,es 14.000 ft-ot fizettek.Most mar a
legtobb szemuveget muanyag lencsevel csinaljak.
A ferjem kifizetett,21.000 ft-ot,es az Optikus nem mondta,hogy muanyag lencse,es hogy kell tisztitani,mar az elso napokban megkarcolodott.
Most mar a felnott szemuvegre sincs tamogatas.
Azért érdekelne, mert a nagynak a lencséje tavaly volt 40 ezer+ a keret.
Ha a kicsinek is ennyi lesz......Bele se merek gondolni. :-O
+1,0D=+0,5D cyl 180°
+1,0D=+0,5D cyl 180° ....... Pd:53 mm
Műanyag lencse, keményréteg bevonattal.
Kislányom 6 éves (lesz), most derült ki, hogy gyenge a szeme, szemüveg kell.
A dokinő megírta a papírokat, de nem támogatott a gyerekszemüveg.
A kérdésem az lenne, hogy mennyi kb egy ilyen szemüveg ára?
A keretet a neten meg tudom keresni, de a lencsét?! :-(
További ajánlott fórumok:
- Szükségem van mások segítségére, meglátására, véleményére, mert egyedül vagyok a megválaszolatlan kérdésekkel
- Szükségem lenne valakinek a segítségére, aki telefonszám azonosításban tudna segíteni. Zaklatnak, de a szám, amiről történik titkosított.
- Ügyvéd vagy jogász segítségére lenne szükségem!!!
- Egy jó angolos segítségére lenne szükségem!
- Védőnő segítségére lenne szükségem! Tudtok segíteni?
- Asztalos segítségére lenne szükségem... Milyen anyaggal kell a fát bevonni festésnél, hogy tartós legyen?