Opel Corsa D első autónak, egy kezdő vezetőnek? (beszélgetés)
Szeretni fogod jó kis autót. Én egyszer vezettem egy ilyet, abszolút pozitív csalódás volt. Csalódás csak annyiban hogy beosztásomnál fogva "menőbb"autó járt volna de csak egy agyonmatricázott Corsa volt a garázsban. Aztán meg volt olyan utam egy a beosztásnak megfelelő "menő" géppel hogy visszasírtam a Corsat.
Szóval abszolút jó választás! Kis fogyasztás pici kaszni nem foglal nagy helyett könnyű vele parkolni, picit lomha de gondolom nem gyorsulási versenyre keszülsz vele.
Azon röhögök magamban,hogy már megvan a kocsi,akkor meg minek megkérdezni?
Ha negatív válaszokat kaptál volna,akkor eladod vagy mi? :D
Amúgy szerintem iszonyat fapados kocsit választottál,én többször utaztam már ezzel a típussal,hát nekem nem kéne.Pattog az úton,mint egy labda,a belseje barátságtalan,merev műanyag.Azok a kemény,fapados ülések...A külső nem minden.
:DD
Medve anyám.... :DDD
XD
Szerettem is a kis piroskámat:)
Motorikusan x5ös volt.Télen is pocc-röff,200km-es útnak neki indultam pedig 20 éves autó volt.Igaz a sarkam kilógott úgy rohadt szegényem de ment:D
Istenem... mit nem adtam volna egy Kadettért ehelyett a randa bálna helyett... XD
DE végül is a végére összebarátkoztunk. végelgyengülésben elhalálozott, a szíve adta fel. béke roncsaira
Opel sose kop el :) Elég megbízható kis autók, H Astrát már vezettem, csudi jó volt! :)
(Renault-ot ne vegyél!!! :D)
Az meg majd jön.. én tudod kivel szereztem rutint? mutatom (nem röhög XD )
de megtanultam vezetni.. se szervó se ABS se semmi csak a puszta 73 lóerő :D
Nyugi idővel lesz rutinod is.Tök mindegy milyen autót veszel rutint nem kapsz hozzá :)
Az a lényeg neked "szerelem"legyen.
Szerintem nagyon jól választottál nem egy hatalmas autó pont jó kezdésnek.Nem utolsó sorban gyönyörű! :)
Na igen, rutinom az még nincs...
Azért választottam ezt, mert sok-sok töréstesztet megnéztem. És ez jó.
Meg kényelmes. Meg szép :D
Nekem ez ahogy beleültem szerelem volt első látásra. Mindig Corsát képzeltem magamnak...
Csak ez a fránya rutintalanság. Meg bizonytalanság.
Jó, mert már ilyenem van :D
Csak elbizonytalanodtam, hogy érdemes volt-e kezdésnek ilyet vennem...
Mert nem látom pl az orrát ahogy ülök benne. Vagy szélesebb mint egy Daewoo Matiz, Kalos, vagy Suzuki.
a punto meg borzalmas, nyiszog, kényelmetlen... vezettél már D Corsát???
erről van szó.
amiről te beszélsz meg a 90-es években gyártott autó..
Használt.
8 éves autóról van szó :)
Dieseles.
További ajánlott fórumok:
- Kezdő és nem kezdő futók ide!
- Első autónak milyet választanátok?
- Ha nekikoccantam egy autónak és elismerem, kitöltjük a lapot, akkor nekem kell valamit fizetnem?
- Kineveztek telephely vezetőnek, de csak félig hivatalosan. Elfogadjam a kinevezést?
- Suzuki Ignisre mekkora takaróponyva kell?(Nem tudom a méreteit az autónak)
- Érdemes szupermarketben vezetőnek lenni?