Önkéntes pszichiáterek, pszichológusok. (beszélgetés)
De már 5-6 éveseknél is van ez a dolog.
Nem tudják elvinni őket moziba, színházba, mert pánikolnak.
Igen, ez is így van. Az emberek nagyon sokszor nem az elhangzottakra reagálnak, hanem arra, hogy kimondja. Vicces.
Az emberek olyan könnyen dobálóznak mindenféle jelzőkkel, ha nem értenek egyet valamivel.
Néha csak pillázok, hogy emberek tényleg úgy élnek, ahogy tanácsolják másnak?
A kedvencem, hogy rúgd ki a francba, nem érdemel meg. Két-három mondatból ez tényleg leszűrhető. 🙃
Na meg ez tényleg olyan egyszerű. A pasi összecuccol a közösen összegründolt - hitelmentes - lakásból és átköltözik a másikba és mindenki él boldogan tovább.
Néha beszélek hajléktalanokkal, döbbenet, hogy min tud egy élet teljesen szétcsúszni.
Ebben az a szép, hogy az orvostudomány sem tudja de a szakorvos mély meggyőződéssel ad rá gyógyszert
Szerintem a '70es években nem volt még különleges oltás és gén manipulálás. Én egy vakbélműtét után lettem pánikos. Határozottan tudom hogy rosszúl altattak de szólni már nem tudtam.
Viszont pár ezer ember van akit nem műtöttek, illetve nekem is volt egy altatásos műtétem utáns is, semmi mellékhatás
Akkor elmondták, korábban más technikával altattak
De az orvostudomány csak a jelenséget csócsitja, az okát nerm tudja
Lábtörés, az igen! Ok is és a gyógyitás is megvan
És egy sérv? Máris csak bambulnak aztán szike. De mi az ok, hogy nem minden embernek van sérve?
Nem is "menedzser" feszültségoldóra gondoltam. Sokan már annak nevezik jó ideje.
Bár van amikor annak is van jogosultsága, sokan "halnak" meg naponta többször nélküle, s terhelik pl. az SBO ellátást. Jobbnak tartom, ha összekapja magát valaki, mintha egyre mélyebbre, és mélyebbre süllyedne.
Engem az foglalkoztat, mitől alakult ki rengeteg embernél a pánikbetegség.
Esetleg adalékadag élelmiszerben, valamelyik kötelező oltásban valami, genetikailag módosított állat, növény? Mert sajnos létezik, és egyre több embernél jelentkezik.
Igen, valóban nem kellene orvosnak képzelnie magát sokaknak. Sőt akinél fennáll probléma, javasolt elmennie több orvoshoz is, ha valami nem tiszta, lehetőleg a jobbakhoz. A felelősség nagyon fontos. Gyógyszerek okozhatnak függőséget akár, megvonásuk pedig nem mindig jó fajtától függően, mert direkt a kereskedelem érdekében így gyártották azokat. Vagy pedig ténylegesen sokat segítenek akár mellékhatások nélkül.
Vannak olyan dolgok a színfalak mögött, amire nem gondolnánk, mégis lehet igazak. Sokaknak nagyon fontos az elfogadott verzió, amit a többség mond. Ez egy egyszerű fórumon is megmutatkozik. Azt írják, amit a többség, nem azt amit gondolnak. Ezért értékelem azokat a kommentelőket, akit vállalják önálló véleményüket, mint például te, azt pedig leírják.
Nem értesz meg, vagy nem akarsz.
Aki a pszichés betegségétől ír, annak gondolom nem hasmenése van, és erre jönnek az okos hozzászólások, ne vedd be a gyógyszert, mert hülye leszel, kihullik a hajad, ez egy hülye példa csak, azt hogy kellene kezelni, amikor eleve tényt közöl?
Lentebb már írtam erről, de más is írta már, hogy nem kezelhetünk úgy mindenkit, mintha pszichés beteg lenne.
Az 5 éves gyereknek ott van a szülője, aki helyette dönt.
Butaságnak tartom azt is, rengeteg gyógyszerre vagyok allergiás, pl. Lidocaine, de hogy jönnék én ahhoz, hogy azt mondjam valakinek, jajj el ne fogadd az érzéstelenítőt, majdnem belehaltam, tuti te is belehalsz.
Persze van egy csoport, a clear tudatú emberek, akik mindent elutasítanak.
Anonimitás itt egy nagyon érdekes dolog.
Mindenki tudja valószínű magáról, vannak akik kedvelik, vannak akiknek közömbös, és vannak akik kimondottan utálják.
Bevallom, indítottam már anonim fórumot, akkor ki és hogyan áll majd a témához.
Meglepett, akik egyébként utálnak, egy pozitív mondatot nem írtak még kommentemhez soha, sőt.... milyen kedvesek voltak hozzám anonimként.
Itt aztán lehet csemegézni az agyturkászoknak, mi és miért van úgy, ahogy. :)
További ajánlott fórumok:
- Mi a különbség a pszichológus és a pszichiáter közt?
- Mi a különbség a pszichiáter és a pszichológus között?
- Evés zavart hol gyógyítanak? Pszichológus? Pszichiáter?
- Tudtok ajánlani jó pszichiátert vagy pszichológust, aki hipnózissal is foglalkozik?
- Tudnátok ajánlani Székesfehérváron nagyon jó pszichológust, pszichiátert, pszichoterapeutát?
- Tudna valaki jó pszichiátert vagy pszichológust ajánlani Debrecenben?