Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)
Nem, már 13-at:)))) Köszi!
Nem eszem annyit, sok zöldséget, gyümölcsöt inkább. Kerülöm, ha tehetem a kenyeret, péksütiket. Tegnap a petrezselymes krumpli helyett magamnak petrezselymes sárgarépát készítettem:)
Köszi, gyerekek nőnek, jól vannak. Lacókámmal vannak tanulási gondjaink, de majd megoldjuk valahogy.
Én is puszillak! Nagyon aranyos vagy! Én épp életmódot változtatok:) Fogytam február közepe óta 12 kg-t! És olyan jól érzem magam!
Bár kicsit többet kellene tornázni, akkor sikeresebb lehetne:)
sziasztok!
Nagyon örülök, hogy itt vagy újra Tindi!:)
Szia Noncs!
Sajnos biztos eredmény még nincs, azóta is az orvosokat járom:(
Majd talán egyszer, de ígérem, megírom, ha tudok valami biztosat már!
Nekem is hiányzik a társaság! Tindiről semmi hír... Talán egypt tud róla! Ugye????
Igazán felpezsdíthetnénk újra!
Teljes hormon, belgyógyászati labor, nőgyógyászat...
Pénteken viszem a leleteket vissza a nőgyógyászatra. Van egy kis bibi...
Hát ennek igazán örülök...
Végre egy fórum, ami segít... :-)
Igen! Sokszor átlendített ez a fórum, és az itt lévő lányok a holtpontokon!:))
A mostani, végső állapotomhoz igaz, hogy gyógyszerek segítsége kellett, de ez is egy folyamat része volt.
Úgy értem, hogy annak idején, amikor ez a fórum indult, bizony sokan voltunk ám:)) És mindenki küzdött ilyen-olyan problémákkal. Én főleg!
Köszi, bár az eleje nem egészen úgy van ám:)) A gyerekeimre tényleg nagyon büszke vagyok!
És szép leszek, ha sikerül lefogynom azt a pár kilócskát:))
Azt hogyan érted, hogy "ide járt"?
Önbizalomnövelő?
Tessék: Szép vagy, okos vagy, csodálatos vagy, klasszak a gyermekeid, büszke lehetsz rájuk...
Sziasztok!
Milyen téma érdekelne? :-)
További ajánlott fórumok:
- Férfiaktól jön meg az önbizalom?
- Asszertivitás, mint az önbizalom fokmérője
- Az önbizalomhiányon tud segíteni egy pszichológus?
- Miért önbizalomhiányos annyi ember?
- Ötletek, tippek, tanácsok a féltékenység leküzdésére és az önbizalom erősítésére?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?