Omron M2 vérnyomásmérő megbízható méréseket mutat? (tudásbázis)
A legjobb műszereket is újra kell kalibrálni időnként.
A vérnyomásmérőm most éppen emiatt van a szervizben. 1900 Ft nem pénz érte.
Köszönöm a hozzászolásokat.Most pénteken felteszik neki a 24 órás vérnyomásmérőt, kiváncsiak leszünk annak az eredményére és ha azon nem lesz extrém kiugrás akkor valami a készülékben van.Nekünk is a patikában ezt a tipust javasolták,remélem nem hibás.
Habár mikor orvos kint volt3 mérönél 3 adat jött le neki és ő mondta hogy 20-30 többet mér,mint a cukormérő is.csak tájékoztató jellegű:EZT az az orvos mondta.Ha lehet hinni bárkinek.
Nekem is ilyen van. Jó pár éve!
Elviheted az orvoshoz összehasonlító mérésre, nem kell ezért a sok pénzt kiadni.
Az enyémnek csak a mandzsettája lyukadt ki, másik, olcsó (utángyártott) mandzsettát vettem. Úgy vettem észre a hibát, hogy eleinte többször pumpált, utána nem mért, félbehagyta.
Más gond nincs vele,ez jó kis felkaros mérő.
Kardiologiai gondozás alatt áll 2 szivmütét után.A 2 mütétje után nem tudták beállitani ,igy 4 féle-fajta gyogyszert kap.Tegnap voltunk kontrollon és az ottani vérnyomása is 140/80 volt.Haza értünk mérte 170/60 érték jött ki.A háziorvos ismár többször mérte nála is 130-140 értéket mutatott.
Ezért furcsálom hogy mindig magasat mutat de csak itthon.
Az is lehet, hogy bizony változik a vérnyomása. De az is lehet, hogy csak elemcserére szorul mérőd.
Nekem Omron M4-I van évek óta, de eddig mindig tökéletesen működött.
Szerintem az Omron egy jó műszer.
Amúgy miért kell 4 félét szednie a férjednek? Ez nem kavarhat be? Bocsi a kérdésért:)
Kiváncsi lennék a tapasztalatokra: ,hogy akinek ez a tipusu vérnyomásméröje van,megbizható méréseket mutat -e?
Mert férjemnek az orvosoknál sokkal kevesebbett mutatt mint itthon.(140/80)170/50).pedig 4 féle csőkkentőt is szed.Most nem tudom rossz a mérő vagy ilyen a vérnyomása egyik percről a másikra változik.
Mit tegyek?vegyek másikat ,vagy küldjem el hitelesiteni?+ pénzért Pestre.