Főoldal » Receptek » Tojásételek receptjei » Omlett puffancsok recept

Omlett puffancsok recept

Elkészítési idő 40 perc

Az Omlett puffancsok hozzávalói:
1 fej hagyma
3-4 gerezd fokhagyma
3 cs petrezselyem
só, bors, pirospaprika, csipet fahéj, szerecsendió, késhegynyi szódabikarbóna,
10 db tojás
olaj a sütéshez


Az Omlett puffancsok elkészítési módja:
A hozzávalókat apróra vágjuk, hozzákeverjük a felvert tojáshoz. Kicsit állni hagyjuk. Forósitjuk az olajat 4 részes omlettsütőben, és két oldalán sütjük.

Forró legyen az olaj, hogy ne szívja magába, szürőn még lecsepeg a felesleg.
Nagyon jó fokhagymás joghutros uborkasalátával, és pitában. Egyéb vegyes zöldsalátával kitünő.
Szíriában tanultam. Tojásallergiám nem jött ki tőle, talán a zöldségek közömbösítő hatása miatt.


Kategória: Tojásételek receptjei


Az omlett puffancsok elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook