"Olyan vagy mint egy 5 éves." Mit akart ezzel mondani? (beszélgetés)
Á, nem érti az egészet.
Biztos a sok IQ miatt. :D
Nem bonyolítod kissé túl a dolgokat?
:)
nagyon eredeti még a gondolkodásmódjuk nem szocializálódtak (szinte egyáltalán)
csapongó vagy biztos
a saját ötéves korára gondold, úgyhogy nem tudhatod
ámde miért nem kérdezed meg, hogy kicsit pontosabban körül tudná-e írni, mert te most nem pont olyan vagy mint a te ötéves korodban
próbáld visszapörgetni, mire is mondta!
Nekem ilyen komoly beszólás esetén tuti az emlékezetembe égne a kritikus szituáció...mert tanulni szeretnék belőle, ha infantilis módon viselkedek a környezetem szerint.
Elárulnád, ki mondta Neked az említett mondatot??
Családtag, haver?
A tartalom és a forma összhangja nagyon fontos, hidd el.
Mind a kettőből következtet az olvasó....
Ne is. Gyerekek ne legyetek már olyanok mint az ötévesek! Bárkivel előforul, hogy rosszul fejezi ki magát.:)
Velem is számtalanszor.
Tudod kedves Frumnév, inkább az volt a baj, hogy ezt megemlítetted, mert ezt nem kell kíemelni. Olyan mintha kompenzálni szeretnél valamit.
Tudod én is felnőtt vagyok, de mostmár megyek vissza a játékmacimhoz, mert már nagyon hiányzik. Engem is sokan ötévesekhet hasonlítanak, dehát olyan buták, a múltkor csak három órán át csodáltam egy kutyakakit a fűben.:) Fórumot akartam indítani róla, de azt az ovisok szokták, én meg úgye már ehhez túl magas vagyok. :)
Szerintem fontosabb az, hogy miket írok, ill. mi érdekel, hány aspektusból közelítek meg egy témát... , mint az hogy hogyan.. De tudom, hogy ebből már nem jövök ki jól, mert a még annyit fűztem volna hozzá, hogy mennyire látja az összefüggéseket. :D
Biztos viselkedésemre mondta, mert aki megismer, az mind okosnak, és értelmesnek tart. Az más kérdés, hogy lelkileg mennyire lehetek egy szinten a valódi korommal...
Én ezt csak a kérdéses mondat értelmezésének segítése végett írtam :)
De végigolvasva a fórumot még azt is hozzáteszem, hogy talán egy 130-as IQ-jú kombájnnak így egyszerűbb, ha már a szimpla magyar mondatok nem mennek :P
így igaz.
ezért vagyok szkeptikus.....
További ajánlott fórumok:
- Tudnátok mondani gyerekekről szóló zenéket mint például Cserháti Zsuzsa-Édes kisfiam slágere?
- Tudnátok nekem olyan oldalt aukciós oldalt mondani, mint a Vatera, Teszvesz?Amin el is tudok adni valamit?!
- Nem akartam elmondani a lányomnak, de kihozta a szó, hogy...
- Nem merek nemet mondani, mert félek az emberek bosszújától. Mások is vannak így ezzel?
- Tudnátok olyan film címeket mondani, ami olyasmi mint pl. a Holdhercegnő?...írom tovább!
- Az E-on-nak akartam bemondani a mérőóraállást, de azt mondta a gép, nem tudja elszámoló számlaként rögzíteni. Tudja valaki miért?