Olyan teára lenne szükségem, ami segíti az emésztést, de nem megy tőle a hasam. Tudna valaki segíteni? (tudásbázis)
borsmenta tea (dm 275 Ft,hiszed vagy sem)
legjobb,finom is:)
Szia!
Nekem a mályva vált be, de nem a filteres változata, hanem a kapszulás. Este 1 kapszula , és reggelre görcsmentesen "normális" eredmény várható. :)
A filterestől egyébként nekem is ment a hasam.
Lenmag, vagy lenmagpehely. Az utóbbit levesbe, főzelékbe, kefírbe is bele lehet keverni, igaz az előbbit is, csak rágósabb :-)
Ja, és nem tea.
Napi egy kávéskanálnyit elég elfogyasztani. Én a kenyerembe sütöm bele.
Igaz nem tea,de gyógynövény ,az Aloe Vera.
nekem rendbe tette az emésztésemet (semmi más nem vált be)
Rendszeres és rendes.az egyik legismertebb drogériában lehet kapni gél formáját vedd.
Borsmenta vagy fodormenta (puffadás, görcsök, szorító teltségérzet ellen jók, serkentik az epeműködést). De a fitt forma teakeverék is hatásos. Én reggelente szoktam inni egy bögrével + vlm gyümölcs.
De a legjobb a sok gyümölcs és sok folyadék.
Akkor a szenna kilőve, mert abból egy szaftos főzet egy százkilós férfit is egész éjszakára a fajanszra kényszerít.
A mate tea állítólag remek...
Bármelyik amelyik ízlik, csak ne filteres legyen, mert az olyan mint halottnak a csók.
De még mindig azt mondom, hogy édeskömény tea. :o)
Édeskömény. Nekem bevált.
A receptem:
3 tk zöldtea
3 tk vegyes gyümitea
3 tk hibiszkuszvirág
3 tk édeskömény
Mivel zöldtea is van benne ezért forralni nem célszerű. Én azt csinálom, hogy este teszek egy üvegkancsóba kb. 4-5 dl vizet, berakom a mikróba melegedni (900 watton 4-4,5 perc), majd beleteszem a fenti teákat, jól megkeverem és reggelig hagyom ázni. Reggel leszűrőm és 2 literre higítom.
Fincsi és jót tesz az emésztésnek és nem puffadsz.
:o)
További ajánlott fórumok:
- 5 kismacskát találtam - tanácsokra lenne szükségem, tudtok segíteni?
- Nagyon jó hajpakolásra lenne szükségem!!! Tud valaki segíteni?
- Mosógép alkatrészre lenne szükségem, tudtok segíteni?
- Szükségem lenne valakinek a segítségére, aki telefonszám azonosításban tudna segíteni. Zaklatnak, de a szám, amiről történik titkosított.
- Étkezési tanácsra lenne szükségem, tudtok segíteni?
- Védőnő segítségére lenne szükségem! Tudtok segíteni?