Olyan fura hogy csak "arra" kellettem... (beszélgetős fórum)
Olyan furcsa, hogy van aki ilyen szarságba belemegy. :/
Hol marad a büszkeség, a tartás!????
Leszenek még iylenek,hogy azt hiszed,barát vagy,de ha lesz csaj,akivel dugni is lehet,téged elfelejtenek.Egyszerűen sok embernek nincs kedve-kapacitása egyszerre kapcsolatban is lenni,meg barátságot fenntartani.
Lehet,h az új csaja tiltotta meg neki,hogy veled barátságot ápoljon.
Amúgy meg ne foglalkozz azzal,hogy a srác kibe szerelmes,meg kivel jár,az ő dolguk.A saját életedbe feccöld az energiát.
:DDDD
Erre a lyukra én is ráfutottam. Olvass szépen tovább :DD
Én a fórumcímet továbbra sem értem.
Az "Olyan fura, hogy "arra" sem kellettem" helytállóbb lenne.
Na mindegy.
"dugnak és járnak"
Furcsa párosítás.
"ha visszaszerezhetném azt a fiút megtenném, mert kihasználom, de nem úgy hogy bántom, hanem análkül"
:DDD
Én is erre gondoltam.. De ez szerintem annál is sokkal rosszabb..
" hogy közben tudtam hogy azt a másik csajt szerelmes belé mett ő maga mesélte el, és..."
Sajnálom, de akkor ezek szerint arra sem kellettél.
Inkább annak örülj, hogy volt olyan rendes, és nem gyűrt maga alá tök feleslegesen.
Nyilván tudja, hogy te érzel valamit iránta.
Ő meg irántad nem.
Ez van.
Korrekt szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy mondatot, melyben csak a magánhangzók vannak.Pl: Arra van a patak partja!
- Anyák, ti nem gondoltatok még arra, hogy nekünk, csak napi 4 óra munka elég lenne?
- Létezik törvény arra, hogy csak számlára utalhat fizetést a munkáltató?
- Elköltöznétek vidékre, (65 km) ha csak arra lenne pénzetek?
- Sziasztok!Arra lennék kíváncsi, hogy a Benes Anita által tervezett ruhákat bérelni is lehet, vagy csak megvásárolni?Előre is köszönöm.
- Olyan fura érzésem van! Eddig iszonyúan anyás volt a pici lányom, csak én kellettem neki, pár napja viszont apát hívja!