Olyan fogyis társakat keresek, akik csak 4-5 kg-tól szeretnének megszabadulni (beszélgetés)
Szia!
Így hatásosabb lesz, mintha hitrelen fgoynál sokat!
Nekem van hogy 2 hónapot is kell várnom 1 kilóra, de kitartok!
Sok sikert!
Szia!
Gratulálok!
Sziasztok!
Én most hogy megint dolgozom, nincs is szükségem Rékára, mert annyi árút mozgatok meg nap mint nap, meg rohangálok mint pók a falon, szóval totál edzésben vagyok tartva!
Sziasztok!
Néha tényleg kell a kikapcsolódás mindenkinek!
Nekem most a mozgás lett(hozzám képest)nagyon sok...Mindennap edzek itthon(dvdk-re)1,5-2 órát...Eddig RRéka 20 perceseit csináltam és abból is max 2x20 percet...Vissza kellene vennem,mert hozzászokok...:(
Szép napot!
én még midnig nem tudtammagamat rávenni a mozgásra...a francba. ma elvileg megyek edzőterembe, remélem, hogy tényleg megyek, és nem gondolommeg magamat.
Ülő munkát végzek, ropognak a csontjaim...muszáj lesz elkezdeni...
csak olyannehééééz:(:(:(
Sziasztok!
Nagyon elszánt vagyok az biztos!!!!!
Nem fogom feladni, már az is nagy szám, hogy most 59 kiló vagyok!
Tini koromban voltam utoljára ennyi, az pedig nem most volt:DDDDDD
Én, jó rucikkal hergelem magam:)
Kitartás Csajok!!!!!
Szerintem közülünk mindenki járt azon a szinten, ahol most te vagy...Egy dolog a lényeg itt nem adhatod fel.....Agyban dől el:)Én mindig azt mondogattam, h igen el fogom érni az álomsúlyomat 2gyerkőc után is, mert meg tudom csinálni...
Valamivel spanold magad lelkileg....
Arra gondoltam, hogy el fogok járni rendszeresen edzőterembe... ezt már három hete kitaláltam...na azóta se jutottam el addig... a mozgást is abbahagytam, már amennyire megmozgatott a sztiptízerobik. Igazából nem volt túl jó...egy bemelegítésnek elment...
Nem tudom, hogy hogyan tudnám rávenni magamat a mozgásra. mindig olyan fáradtnak érzem magamat. a másik meg, hogy még soha nem voltam edzőterembe, azt se tudom, hogy hogyan álljak neki, mit vigyek, ott mihez kezdjek a gépekkel...vagy hogy melyikhez menjek, melyik mire jó...w áháh
Sziasztok!
Komolyan Csajok, melletetek kissebbségi komplexusom van, mindannyian olyan soványak vagytok, csak én lógok ki a sorból:(
Rubint R.neked szerintem tuti lenne:)Tényleg hatásosak a gyakorlatai!
Adataidat nézve remélem is,h.nem akarsz már tovább fogyni...:Snagyon vékony lehetsz...(most irigykedek...:D)
Sziasztok!
167/60-61 vagyok...Én"csak"57kg-ra szeretnék lefogyni,de egyszerűen 2 hónapja nem mozdul a súlyom...Amúgy Updatezek,és(eddig)R.Rékára tornáztam...Most a mozgáson próbálok változtatni,több aerobot szeretnék végezni,mert RR.tényleg szuper,de szerintem csak alakformálásra,fogyásra nem...
Sok sikert mindenkinek:D
Sziasztok!
Nekem két babám van egy 3 és 1 évesek,mindig vékony voltam,de most sajna a hasam nem az igazi.152cm és 53kg vagyok,de a hasam olyan,mint egy 6 hónapos terhesé,hiába nem eszem szinte semmi szénhidrátot és hasazom Rékára ,de semmi hatás ez a kinyúlt bőr visszamehet még?
Szia!
Köszönjük!
Hú, akkor te már most is nagyon sovány vagy!
De irígyellek!!!!
Nekem még 4 kilót kell fogynom, de örülhetek ha nyárig lemegy!
Én most, 160/59kg vagyok, és 55 a cél!!!!
Szia!
Tuti!
Szia!
Én Rékázok szinte minden nap. A napi 20 perc önmagadért című lemezét csinálom. 4x20 perc, kar, comb, csípő fenék, és hasízom blokkokból áll. Nagyon jó, nekem 2 hónapja van meg, és már mindenemen látszik:)
További ajánlott fórumok:
- Babát szeretnénk 2011-re
- Babát szeretnénk 2010-re
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Akik kalória számlálással szeretnének megszabadulni az utolsó kilóktól !:)
- Facebookon hogyan lehet megszabadulni az idegenek által írt üzenetektől, amiket még elolvasni sem szeretnénk?