Oltástól lehet a baba lustább? (tudásbázis)
temmp, nem tudom,hogy hasonló e,mert ez a cikk nem ír semmit a tünetekről. Az én fiam karban, vagy a mi mellkasunkon szépen kinyomja magát most is, csak hason nem hajlandó, a trapéz nem izga
tja, nem nem tudja megcsinálni, inkább nem érdekli. Az érdektelensége feltűnőbb,mint a hipotonia. De ma reggel pl mosolyogva indította a napot, a fejét pedig talán próbálgatta emelni. Én javulást látok nála, de lehet csak bemagyarázom. Romlani úgy látom most,hogy nem romlik,úgyhogy hétfőn meglátogatjuk a doki nénit.
Hívd fel a védőnőt legalább ha ennyire furcsa a viselkedése.
Az én fiam is bágyadt volt a következő napokban.
Sziasztok!
A fiam mióta megkapta a 2 hónapos oltást hétfő óta teljesed punnyadt. Hason nem emeli a fejét, nem játszik a trapézzal, csörgőkkel, a pihenőszékben sem játszadozik a fel lógatott cuccokkal, csak nézeget. Mosolyogni is alig láttam még ma, ráalszik a cumira, szinte mindig. 2 óránként kel, 70 mlket eszik,de azt is úgy,hogy a felénél már visít, ilyenkor megállok, de hiába büfiztetem semmi nem jön. Megpihen és sír a cumiért,de sosem tudom,hogy ilyenkor éhes e még vagy másért sír, én meg tömöm. A keze is szinte mindig ökölben van, pedig már szépen kezdett nyúlkálni vele. Karácsonykor már kacagtunk, most meg mosoly is csak elvétve volt. Ez az ernyedtség lehet még így 4 nap után az oltástól? Semmi baja nem volt tőle, sem aluszékonyabb nem volt, se lázas, se semmi egyéb. Talán egy picit nyűgösebb.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Éjszaka sokszor felsír a 4 hónapos babám. Mitől lehet ez?
- Hány hetes korig lehet elvetetni a babát?
- Negatív teszt, de lehet baba?
- Kutyások segítsetek légyszi!! Lehet, hogy egy kutyus nem szeret játszani inkább lustább?
- A 15 honapos oltástol nagyon beteg lehet a gyerek?