Olívás bagett recept
Az Olívás bagett hozzávalói:Hozzávalók 2 személyre:
• 5 dkg mag nélküli zöld olívabogyó
• 5 dkg ecetes paprika (marinált paprika)
• 10 bazsalikomlevél
• 3 dkg vaj
• 1 mokkáskanál cukor
• 4 szelet bagett
• 8 vékony szelet csirkemell-felvágott (alacsony zsírtartalmú)
Az Olívás bagett elkészítési módja:
Előkészítés: Az olívabogyókat, a paprikát lecsepegtetjük, és finomra vágjuk. A bazsalikomleveleket leöblítjük, és felaprítjuk. Elkészítés: A vajat kikeverjük az olívával, a paprikával, a bazsalikommal és sóval, borssal, cukorral ízesítjük. A bagettszeleteket kissé megpirítjuk. Megkenjük az olívás vajjal, 2 szelet csirkemell-felvágottat teszünk rá, és kínáljuk. Munka: kb. 15 perc Fogyasztható: kb. 15 perc múlva 1 adag: 385 kcal
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: c6b27363e5, 2007. nov. 6. 19:32
Az olívás bagett elkészítési módja és hozzávalói.