Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Olívás bagett recept

Olívás bagett recept

Az Olívás bagett hozzávalói:
Hozzávalók 2 személyre:
• 5 dkg mag nélküli zöld olívabogyó
• 5 dkg ecetes paprika (marinált paprika)
• 10 bazsalikomlevél
• 3 dkg vaj
• 1 mokkáskanál cukor
• 4 szelet bagett
• 8 vékony szelet csirkemell-felvágott (alacsony zsírtartalmú)


Az Olívás bagett elkészítési módja:
Előkészítés: Az olívabogyókat, a paprikát lecsepegtetjük, és finomra vágjuk. A bazsalikomleveleket leöblítjük, és felaprítjuk. Elkészítés: A vajat kikeverjük az olívával, a paprikával, a bazsalikommal és sóval, borssal, cukorral ízesítjük. A bagettszeleteket kissé megpirítjuk. Megkenjük az olívás vajjal, 2 szelet csirkemell-felvágottat teszünk rá, és kínáljuk. Munka: kb. 15 perc Fogyasztható: kb. 15 perc múlva 1 adag: 385 kcal


Kategória: Húsételek receptjei


Az olívás bagett elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook