Olga almás recept
Az Olga almás hozzávalói:5 tojás
20 dkg kristálycukor
15 dkg liszt
1 cs sütőpor
2 kanál kakaó
3 alma
1 tejszin puding
1/2 l tej
1/2 ráma
6 kanál cukor
Az Olga almás elkészítési módja:
az almát kivajazott alufóliára szelem,beleteszem a tepsibe.A tojásokból piskótát csinálok a felét beleteszem és a másikfelébe belekeverem a kakaót majd azt is ráöntöm.megsütöm! Krém: a tejből pudingot meg csinálom a vajat kikeverem a cukorral,ha kihül egybe keverem a pudinggal
Ha kisült a piskóta kiburítom a deszkára úgy,hogy az alma fenn van leveszem a fóliát és megszórom cukrozott fahéjjal rákenem a krémet és újra megszórom fahéjjal.Nagyon finom és sok van belőle!!!!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 4d9f8affae, 2008. szept. 15. 12:05
Az olga almás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.