Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Ölelés (beszélgetés)
Ölelem a Drágaságaimat! ♥
Mindenkinek ajánlom,hogy probálja ki. Csekélységnek tűnik,de nagyon sokat ad ez az érzés.
Minden kedves BARÁTOMAT ezennel nagyon megölelem interaktív! ♥
Hát az nagyon jól jönne!!
Óóóóóóóó!
Én ma annyi ölelést kaptam, hogy csattanok szét!
És jó érzés volt valamennyi! :)))
Valakinek egy baráti ölelés?:)
Csúúúcs!
Én csak most akadtam rá, és nagyon szuper! :)))
Amúgy én elég gyakran kapok/adok ölelést, mert annyira klassz dolog!
Olyan jót tesz a léleknek! .)
Decemberben megint volt ÖLELÉS akció Budapesten 3 helyen is,de nem tudom hányan vettek rajta részt.
ölelés mindenkinek aki ölelésre vágyik
hú én egy férfitól nagyon szívesen elfogadnák egy ölelést...:D
minden kedves ismerősömnek NAGY ÖLELÉS!!!!!!
Szerintem ha őszinte szeretetel ölel magához az ismerősöd akkor Ő érzi,hogy neked mennyire fontos ez,és azért tart egyre tovább mert tudja neked mennyire fontos.
Én is ölelésre vágyok, de csak lelkiterrort kapok, és néha már úgyérzem, nem bírom tovább!!!
Néha átölelek egy fát... Hiányoznak az emberi érintések.
A családom sem ölelgetett soha, távolságtartóak.
Más nincs.
- Egy kedves, ritkán látott barátom, aki, ha találkozunk mindig magához von és csak tart..., tart... - én pedig csak győzöm nyelni a könnyeimet befelé, hogy meg ne lássa, vagy keveset. :)
kérek egyet naaaa.... rég nem kaptam..egy olyan igazit :(
Nagy nagy ölelést küldök nektek! De cserébe énis kérek!=)
Nagyon hiányzik a párom ölelése aki 270 km-re lakik tőlem és csak ritkán láthatom! Kéne az ő ölelése nagyon!! :(
huh, tegnap kaptam belőle jó sokat :D és én is adhattam..
öleléstöl a lélek energiát kap/szinte feltöltőtsz/
Húúúúúúúúúú,de jó lenne most....
Most kaptam anyutól egy virtuális ölelést :D de kaptam igazit is :D és adtam is :D
�Friss daloló szerelemmel
elődbe
Vonszolom ifjú szívem s
Kacagok-
Öltsd a karomba, hej, öltsd a
Karod,
S hagyd a kezed a kezembe
örökre�
József Attila
További ajánlott fórumok: