Az ölelés jelentősége (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Az ölelés jelentősége
Ma a majdnem 3 éves kisfiam ezt mondta:Ana guggolj már le.
Kérdeztem,hogy miért. Mondta,hogy megölelhesselek.😊
Rengeteg energiávsl tölt fel. Imádom 😊
👍 de jó, hogy ezt leírtad!
Köszönöm!
Az ölelés hatására kézzelfogható bizonyítékom volt... szó szerint kézzel fogható. :)
Anyukám 1,5 éve bekerült a kórházba, kb. szobanövényként. Csak feküdt. Egy hét után el akarták vinni a közeli elfekvő kórházba. Nem hagytuk, mondtuk, hogy akkor visszük haza, fogadunk valakit, és ápoljuk. Maradhatott még a kórházban. Két hét után tudtuk oldalra fordítani úgy, hogy meg tudott kapaszkodni... és lassan, de biztosan épült fel.
kb. 1,5 hónapot volt benn, napi 10-12 órában váltottuk egymást a gyerekeimmel, és nem csináltunk mást csak öleltük és beszéltünk hozzá. Eleinte ketten voltunk benn, én öleltem felül, a lányom/fiam az alsó lábszárát, bokáját...aztán már mindig egyikünk volt.
Érezhető volt, ahogy megy belé vissza az életenergia... éreztem a tenyeremmel, ahogy dagad a kezem alatt. Hihetetlen érzés volt, és akkor már tudtuk, hogy visszajön. Most nem írom le a teljes gyógyulási folyamatot. Lényeg, hogy velünk van, egészségesen. Kb. fél éve volt más dolog (fáj a térde) miatt a kórházban, a doktornő (mint kiderült Ő vette fel, akkor a sürgősségin) nézett rá nagy szemekkel, hogy "maga meggyógyult?" .. de meg ám, mert az ölelés, a szeretetenergia gyógyít!
Azokban a napokban hoztak be a kórházba egy szintén idősebb nénit. Feküdt az ágyon, jött a fia vagy az unokája hozzá, nem tudom ki/mi volt, állt az ágy mellett, és "mama gyógyulj meg!" Ezt hajtogatta... én meg magamban, hogy "Öleld meg b+, öleld meeeeg!" Nem tette... két nap múlva a néni elment...
Öleljetek! Szeressetek!!!
😂😂😂😂
Azt én is láttam. ..na egy vadidegen engem ne ölelgessen 😁😁
Láttam régebben a Facebookon ölelgetős megmozdulást, boldog boldogtalan ölelgetett mindenkit, még a gondolattól is rosszul lettem 😊
Állítólag nekik nagyon jó volt
Sose hallottam:)
Szééép!
Lpirul OK.
:)))
Úgy szeretlek! :)
i-gen-is vá-ros-nézés hul-lám-va-sut
:)))
Engem a Kristóf vigyen állatkertbe, hullámvasútra, körhintára, városnézésre.
Nem köl robot na!
Millió évek óta ember az emberhez ragaszkodik, aztán sokszor csalódik
Ha a robot kiszámitható mindig, és nem csalódsz. 100as be, ölelés ki!
gONDOLJ BELE, ELMÉSZ EGY KRISTÓFFAL EGYET KORTYOLNI ÉS ÜLTÖK SZÓTLANUL
Menj el az alább linkelt robottal és nem fog szótlanul bámulni ki a fejéböl
Na?
További ajánlott fórumok:
- Van-e jelentősége a " dinnyére sört?" szólásnak?
- Nyaki nyirokcsomó duzzanat jelentősége
- Van jelentősége annak, hogy kimondjuk, vagy éppen nem mondjuk ki azt, hogy "szeretlek"?
- Van-e jelentősége egy párkapcsolatban, hogy kiket néz meg a párom a közösségi oldalakon?
- Szerinted mi a karácsony igazi üzenete? Az ajándékozás jelentősége..
- Szerintetek van annak jelentősége, ha egy férfi fényképezéskor a lányt (aki nem a barátnője) vállon át öleli meg, vagy deréknál?