Hogyan tudom pótolni az ölelést és az odabújást, ha nincs párkapcsolatom? (beszélgetés)
Igen! Más a szeretetnyelvünk. ..mindenkinek az amit otthon kapott, ahogyan tudat alatt kondicionálták.
Van aki testi érintéssel, vagy minőségi idővel, ajándékozással, szívességekkel, esetleg elismerő szavakkal közli szeretetét párja, szerettei felé. ..de sokszor nem passzolnak a szeretetnyelvek. Az pedig olyan mikor egy bantu és egy finn beszélget. ...de nem értik egymást...
Ismerek olyan személyt, aki gyermekkorában fizikai szeretetet nem kapott, pedig elmondása szerint igényelte volna. S mivel hosszú évek során így szokta meg, ugyanolyan "rideg" lett.
Nincs ezzel semmi baj, csupán hasonló beállítottságú partnert kell találni.
Szerencsére nem vagyunk egyformák!
Nálunk szuper jó a társaság és a hangulat is. ..és ráadásul szeretjük kimutatni szeretetünket egymás felé.
Persze, tudom furcsa szokás ez a mai világban, mert manapság mindenki csak gonoszkodik és fúrja egymást.
A kedvesség kimutatása fontos dolog.
Amikor utoljára voltunk Swinger klubban, akkor az ott lévő "női és a férfi kollégáktól" üdvözlésképpen mi is kaptunk ölelést és puszit...-))
Olyan rovidnek tunik az elet!
Es az!
Legutobb (ami arreb volt), a "dedos" tesoja harom napja Maharaj volt hagyva
kB 70-es IQ-val skisofen, es ennyi macskaval otthagyat.
A faszija elkuldott a "csaba", mikozbrn az egyik szomszed mar udvozolt, hogy valaki kitakarit (ismertek).
Egyikunk sem normalis.
Tolem bocsanatot sem kellene kerni.
Csak ha akkora majer, ahogy eliadja magat a faszi, miert nem takaritatja ki magat, miert fut a regi bnom mindent megcsinalni a hazban?
Es a masikat elhagyta.
Macskat en soha nem hagytam el.
Volt egy nap, hogy eltuntem, egy par nap munla felkaptam a macskaimat, semmi mast. Az anyam emlegeti.
Elotte osszevesztunk.
Es macskahugyban meg nem elek.
Az osszabujis baratnom tette.
6-7-8 nagykat tartott egy bezart lakasban, es ram szolt, nem a macskakra, ha beleettek a kajaba.
De amugy a macska mindenre jo.
Csak az enyem tudom mit mivelne transzpotralas utan.
Mar kuva sok matracot potoltam, takaritottam.
Ujra karpitoztstni egy egesz lakast 2 havonta nem tudok. es o feltep(ne) mindet a kert nelkul lenne.
Azzal nyugtatom magam, hogy Jo helyen van. Es emikor hazamelyek, mellem dol le, ha epp olyanja van, nem vadaszik..
A macska csak macska.
De amugy a szexhez, bujashoz nem kell kapcsolat. Miert nincs egyeb kapcsolatod? Jo dolog az is, ha egy heten legalabb egyszer kikapcsolod a telefont, hulyesegeket beszelsz kotetlenul, vagy legalabb dugsz egyszer, es kiajulva elszol valaki karjaiban. Vagy hulye filmekben nezni osszedolve elalvasig.
Nekem meg a maniam a fozes. Valakivel vagy a foztom esszuk, vagy reggelit csinalok. De azt sem mindenkirol kell.
Ha meg nem utalt meg teljesen, akkor legkozelebb is csinalok egy kavet, amikor csorog az ora, aztan szepen megiszogatja, amig simogatjuk egymast. Es elhussan, es nem tudom, mikor latom.
En el sem tudom kepzelni az eletem enelkul.
Miutan Angliaba koltoztem egy pasival, es szakitottunk, elkoltoztem, 3-4 honapig nem volt senkim. Eletemmben ez volt a legrosszabb. Tudom, oregebb, csunyabb leszek, de szeretettel sokan vagynak. Aztan majd hozzaoregedek a volt (van?-b4lfasz voltam vele) pasiaimhoz. En is leszek 45, 55. Es egyik sem a "friss pipi utan futkos" alkat. Meg en sem vagyok az. Mar minimum ertem a marinadban.
Igy jott.
De en mondjuk a regi barat baratnommel is egymasra fekve, olelgetve aludtunk, miutan a ferje meghalt. Lya, 40 evesen a sziv leallas nem volt tervben.
Persze ! De nem mindenki hajlandó a napi sétáltatásra 10-15 évig, ezért írtam a másik lehetőséget, a cicát.
Volt nekünk is kutyánk, fűvel-fával lehetett beszélgetni, sok ember szól ahhoz, aki kutyát sétáltat.:)
🙂 Így érthető, hogy mért nem lett rituálé az ölelkezésből.
Ja! Minden nap.
..mi csak páran vagyunk. ..nincs féltékenység sem. 🙂
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?