Baráti ölelésnél megszagolni a másik nyakát? (beszélgetés)
Mi volt az?
Én nagyon elvont fazonokkal találkoztam ott.
De azért velem mindig aranyosak voltak.
A nyugodtabb tenges bulikat jobban szerettem.
Erre azért nem reagáltam,mert nem akartam hogy nagyon fiúzós fiatalkának higgyél(pedig nem is így volt :) )Fellépőként?
Jártam vagy pár hétig,a hangtechnikusukkal,vagy hogy nevezik aki összerakja a hangfalakat,meg elektromos berendezéseket,Cinyóka volt a beceneve ha jól emlékszem,neki jó hangja volt,de nem ő volt a szappan illatú.
Gondolom azt a kést őrzöd.
Dunabogdányban még eggyátalán nem jártam,nem csoda hogy nem rémlett.
Néztem most a honlapjukat,majd megkeresem a specialitást is.
Kedves Doktornő,én hívtam magát,hogy jöjjön el megműteni,mivel nem jelentkezett,bezsebeltem a bőre alatt elrejtett pénzt!
Így nekem lett kocsim:)
Hi hi, aranyos kerdes. Van egy haverom , 21 eve ismerem, sokszor megolelt egy idoben , es jo illata van a borenek, en is szagolgattam :-) mondtam is neki. A noverem meg az enyemet szokta, mert hogy jo illatom van .
Volt olyat is, hogy egy fiu akinek tetszettem szagolgatott :-) . Szoval lehet csak jo illata van a borodnek, de lehet tetszel a sracnak. En a fiunak akinek tetszettem ,poenossan megkerdeztem tole : " Te most tenyleg szagolgatsz? " Bar ez eleg hulye szitu volt...mert csak butan nezett ram, kisfiu volt :-)
Miért, Pamutmalackában nem volt semmi?
Azt ígérted....:((
Nosztalgiáztam,közben találtam egy igazi Tenges hangulatú felvételt:
Nem tudom hol készülhetett,én az FMH.-ba jártam,mikor innen küldve lettek, a Corvin áruház mögötti kis utcában,egy pinceszerű helységben volt.
Köszönöm a képet, megtccett és lementettem.
z én ebemnek(az egyiknek)több jószága is volt, de mindegyiket megbüntette. Most ha a kertben teszek-veszek, vagy a szomszéddal fecsegek akkor méltatlankodását, hogy nem vele foglalkozom úgy fejezi ki, hogy egy sípolós gumicipővel addig zajong, míg be nem fejezem amit a fejembe vette. Ezt követően persze rám se hederít... :)
Az is egészséges,legalább közvetlen közelről találkozhat a természet szépségeivel,már ha nem pesten lakik,lehet még egy gazdag lovag is szembe jön vele!
Így legyen!
:)
Mi is nagyjából ilyen következtetésre jutottunk.
Köszi,megnéztem most hogy írtad,a netten,lehet beszerzek egyet.
Az az illat nagyon bennem maradt,bár gondolom már nem olyan minőségű mint vagy 20évvel ezelőtt.