Randiztunk, de nem lettünk egy pár, mégis baráti a viszonyunk (beszélgetés)
Holnap Valentin szóval kell egy gyors románc...
Dézike beindult, újra a régi:)
[link]
A lottó nyerőszámait esetleg?
Dehát nem így szép az élet? 😂
És utána megnyithatja a "Mit jelent, ha egy férfi rám köszön, én kedvesen elmosolyodok, majd viszonzom a köszönését, és ő tralala (tralala: elmosolyodik/nem mosolyodik el/azóta folyamatosan néz/azóta folyamatosan kerül/azóta üzeneteket küld/stb...)?" topikot.
Láttam, hogy írtad.
De ezentúl inkább várd meg, amíg egy férfi rád köszön, utána kedvesen mosolyodj el, és viszonozd a köszönést. Úgy az igazán elegáns.
Nem előre köszöntem hanem egyszerre ahogy találkoztunk
Azt számít, hogy egy magára adó nő nem köszön előre férfinak.
Nem hanem egyszerre ahogy megláttuk egymást. Ez mit számit?
De ugye nem te köszöntél előre?
Ha mosolygok meg kedves vagyok ezt félre értik ennyire?
Történt ma egy érdekes dolog. Reggel bent a lépcsőházban találkoztam egy kollégával és mosolyogva köszöntem hogy jó reggelt. Erre írt nekem hamarosan hogy milyen jó volt velem találkoznia mert a szép mosolyom így meg úgy. Meg a mosolyom dicsérte. És hogy sajnálja hogy csak munkahelyen láthajta. Én ledöbbentem mert nem azért mosolygok hogy akarok bármit tőle
Vagy csak szeretted volna hogy így legyen...
Házon kívül kéne keresned valakit. Ez a hajó már elment szerintem.
Képzeljétek tegnap azt vettem észre hogy ültem a helyemen ő meg jött a hátam mögött irányból. És amikor megfordultam engem nézett. A nyakam meg a hajam. És mikor megfordultam akkor kapta el a tekintetét máshova
Hogy én nem vagyok kivételes helyzetbe. Mással is csinálja ezt. Meg hogy vannak női barátai
Képzeljétek el az egyik kolléganőmmel beszélgettem és kiderült hogy nagyon jó barátok vele is egész nap írogat ha van rá idejük
Munkaidőben baráti csevej ?
Nem értitek én nem minden nap írogatok. Hanem 2-3 hetente írtam eddig vagy annyiszor se. Akkor is úgy hogy szia a megbeszéltek szerint elkészítettem a papírokat. És ebből kanyarodott mindig el a téma a csevegésekbe ami 6-7 napig tartott
Olyan közös munkátok van hogy nem elég a munkaidő otthon is folytatni kell túlórában ?
Es emiatt kellene neked is...
Pedig a randi utan se csokot, se folytatast nem akartal..
Gyerekes ez a viselkedes, h irkalsz neki.
Azért szoktam. Úgy sosem írtam hogy szia mizu
Az változott hogy neki lett másik nő az életében
Nem munka miatt írkálsz neki...
Mi változott?
Azon kívül, hogy neki lett kapcsolata?
További ajánlott fórumok: