Eddig csak 2X randiztunk. Ennyire az elején szabad 3 nap egymásután találkozni? (tudásbázis)
Miért nem kérdezed meg tőle? Neki sok-e ha Veled mindennap találkozik.Hogy a korábbi barátaival, hogy volt az lényegtelen.Nagyon fontos, hogy ne érezze rajtad, hogy rosszul esik, ha azt mondja nem akar Veled mindennap talizni.
Vagy mond azt: Ne haragudj, de most két napig nem biztos, hogy ráérek Veled találkozni. A reagálásából látni fogod, hogy Ő mit szeretne
De igen is jó minden nap együtt lógni!!!!
Az első randi június 22-én hétfőn (tavaly), nálam aludt :) 1 hétig együtt, következő héten kedden beadtam a válópert, 3 hét múlva a férjem elköltözött, 8 hét múlva terhes voltam. Mára ő már a férjem, és megszületett a gyönyörű szerelembabánk! Lóránt. :) és minden nap együtt!!!!!
Sziasztok!
Én a barátommal egy szórakozóhelyen ismerkedtem meg. Aznap nálam aludt. Másnap én mentem át hozzá... Ez 5 hónapja történt, azóta 5x nem aludtunk külön, de akkor is azért, mert a szülőknél voltunk.
Szóval simán lehet... :) Ha nagy a hév, meg nem is lehet kibírni nélküle..
Mi párommal találkoztunk szombat este (batároknál), együtt töltöttük a vasárnapot (nem kettesben), aztán hétfőn beállított a munkahelyemre (jó 3 és fél órára lakik innen) és csak szerda reggel sikerült hazamennie:) (igaz, kedden dolgoztam, de akkor is ellógtunk pár órát).
Szóval jön az magától:)
Jól érezzük magunkat együtt nagyon...pedig még csak a 2. randi volt....de alig bírunk elválni/elbúcsúzni....
Csak említette, hogy amikor pasija van vele sem szokott 3-4 alkalomnál többször találkozni egy héten....
Azt meg nem szeretném, ha azért mondana igent a talira, hogy ne bántson meg....vagyis nem akarok a nyakán lógni....
Mi a férjemmel 1,5 héten keresztül minden nap találkoztunk, és napi 8-10 órát töltöttünk együtt.
Nem gáz, ha egymásutáni napokon találkoztok.
Szerintem erre nincs szabály... amint elindulnak az érzelmek, úgyis állandóan együtt lesztek. Aztán lehet majd barátokhoz menni, közös társaságot kialakítani, stb.
Ha mindketten szeretnétek, nyugodtan talizzatok!
Én anno a párommal neten ismerkedtem meg, szombaton beszéltünk, vasárnap találkoztunk, akkor össze is jöttünk, 1 hónap múlva már együtt éltünk, és most februárban, 8 év együttlét, és 2 év babára várás után megszületett a kisfiúnk! :)
Mikor megismerkedtünk én voltam 15 éves, Ő 21... :)
Szóval nem minden esetben igaz, hogy a pasik, nők jönnek mennek... :D
b3dass: már a kapcsolat elején is figyelj oda hogy mindketten foglalkozzatok a saját barátaitokkal is meg egymáséival, aztán minden alakul ahogy alakul ne sürgess semmit!!!
mert tudod a pasik, csajok jönnek-mennek a barátok azok akik maradnak!
én ebbe a hibá estem pár éve...
nehéz "visszaszerezni" a barátokat
Hajrá!
Szerintem se gáz, de ha nagyon bizonytalan vagy, kérdezz rá, legközelebb mihez lenne kedve, majd azt, hogy mikor.
Abból érzed, nyert ügyed van-e :D
További ajánlott fórumok:
- Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban...
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Mit tennél ha találkoznál az első szerelmeddel?
- Szeretnél találkozni földönkívüli lényekkel?
- Ti találkoznátok vele?
- Mennyire normális ismerkedés az, hogy interneten nem igazán kérdezi meg, hogy mit csinálok, csak akkor ha találkozni akar?