Három csodamanóm születése, avagy hogyan lettünk egy nagy manócsalád (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Három csodamanóm születése, avagy hogyan lettünk egy nagy manócsalád
Szia!
Gratulálok a szép nagy családodhoz!!!
Sok boldogságot és egészséget!
Sikerült! Elolvastam!
Boldogságos és szép, és nagyon TE vagy!
Tetszett, gratulálok és puszillak Téged, Apamanót és a 3 kismanót is!
Köszönöm kler:))
majd összefuthatnánk már!!!
Szia, Julika! :-)
Most volt időm elolvasni a cikkedet. Sikerült megkönnyeztetned! Nem is tudtam, hogy ilyen nehéz szüléseid voltak. Ilyenkor erősödik bennem, hogy nem a férfi, hanem a nő az erősebb nem!
Légy mindig büszke Anyukája a három csodamanódnak! :-))
Hát a te helyzeted tényleg olyan mint az enyém nekünk sem mondtak semmit ,még azt se tudtuk él e 4 órán keresztül:(
És az a vicc hogy nem mutattak ki semmi fertőzést még is antibiot kapott ,mint kiderült most ezekre allergiás,mondta a főorvosnőnk ,hogy ezt jól elcseszték kiskorában ,bele is halhatott volna!!
Nektek lett valami következménye??
Szia Juli! Kicsit azonosulni tudok a történettel, nekem 12 napot volt PIC-en és koraszülött osztályon a lányom, be se engedtek hozzá, csak napi 2X5 percre, a szülés is egy rémálom volt, nem akartak EDÁ-t adni, bunkók voltak velem, üvöltöttek, hogy ne ordítsak már, bírjam el a fájdalmat stb., mint Nálatok, nálunk is az volt, hogy mi voltunk a hibásak, hogy nem kérdeztük, mi van a gyerekkel, pedig kérdeztük, de nem kaptunk rá választ. Meg rajtuk is nevettek, amikor kérdeztem, hogy a Streptococcust hogy kaphatta meg, amikor negatív volt mind a 2 szűrésem és -mivel a füléből mutatták ki- halláskárosodást okozhat-e. Hát olyan jól elnevette rajta magát a doktornő... Gondolom akkor is röhögtek, amikor a koraszülött osztályról visszaszóltak nekik (a PIC-re), hogy a nem megfelelően betartott higiénia miatt újabb súlyos fertőzést kapott a pici. Szóval képzelheted! És az a durva, hogy a Te vagy az én történetem mindennapos és sajnos már fel sem háborodnak rajta sokan, hiszen "ilyen a magyar egészségügy".
Gratulálok a 3 csodaszép gyerekhez! Értük még ezt is megérte! :)
Köszi Réka!!
Én hős???????ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem csak jól tudok tűrni:),az én szememben meg te vagy a hős!!!!
Szia Julika! Te egy hős vagy! :)
De az a lényeg hogy van 3 gyönyörű gyermeked, akikért mindent megtetteél és megteszel! :)
4.???????
soha:)DD
elég ez a 3 pontosan!!!
Gratulálok :) Megkönnyeztem a történetet,az én fiam is PIC-en volt,igaz azért mert elaludt szülés közben nem pedig adaptációs zavar, de én is aggódtam nagyon.
Sok boldogságot a nagycsaládhoz!
köszi brigi!!!
Ismerlek én is milyen vagy:)DD
Hát Julikám! ismerve téged, titeket, még így is borzasztó volt végigolvasni! DE az utolsó bekezdés a lényeg!!
Hiába a sok szenvedés, mindent feledtet a 3 csodás gyermeked!!
(pszt de még sírtam is)
Puszi
Sok boldogsagot kivanok Nektek!
Nem semmi amit ateltel... bator vagy,hogy igy is vallaltad a kovetkezo Manokat es ujjabb szenvedes utan a kovetkezot is...! Le a kalappal Elotted.
További ajánlott fórumok:
- Daniella születése
- Tudod mi történt születésed napján a nagyvilágban?
- Emma születése - klasszikus szüléstörténet "happy end" nélkül
- Emlékszel a születésed pillanatára vagy amikor még magzat voltál?
- Baba születése után ennyi bruttó bérre mennyi juttatást kapnék?
- Első baba születése után változott valami köztetek?