Oldalas cserépedényben recept

oldalas
burgonya
v hagyma
f hagyma
paradicsom
paprika
gomba
erős paprikastával
só
t bors
erős pista
Az Oldalas cserépedényben elkészítési módja:
A hagymát, a burgonyát, a paradicsomot és a gombát (mérettől függően, de kb)4 részbe vágjuk, a paprikákat karikázzuk, az egészet összekeverjük a fűszerekkel, kevés olajjal, az erős pistával,a darabolt fokhagymával, és egy római tálba rakjuk. Rátesszük a sózott oldalasdarabokat, lefedjük, és 170 fokon lassan puhára sütjük. A végén tető nélkül sütjük, míg szép színe nem lesz.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: andi6020, 2012. márc. 29. 18:14
Az oldalas cserépedényben elkészítési módja és hozzávalói.