Olcsóbb cseretermék esetén a különbözet visszajár? (tudásbázis)
Raadasul az elado hazudott, mert amikor 3 hettel ezelott felvette a jegyzokonyvet, azt irta bele hogy a vevonek csereigenye van. Mondta neki a ferjem, hogy a penzt kerjuk vissza, es a valasz az volt, hogy oke, azt majd elintezik mikor visszajon a termek.
Erre ma ugy csinalt a tulajdonos elott, mintha nem tudna ilyenrol.
Azt sem ertem, hogy a kereskedonek mi haszna lesz abbol, ha elhozunk meg egy ugyanolyan arut, es az ugyanugy rossz lesz... mert nem egy veletlen egyszeri hiba volt, hanem a minoseggel volt problema.
A kereskedő hozzáállásán múlik, de nem jár vissza, hiszen ti nem fogadtátok el az ugyanolyan cseredarabot, ti ragaszkodtatok egy másikhoz.
Én ha kereskedő lennék visszaadnám, hogy a vevő máskor is szívesen vásároljon nálam.
Mivel biztositottak cseretermeket, igy a penzt nem adjak vissza.
Vagy elhozzuk azt, vagy esetleg levasarolhatjuk.
Mivel orvosi segedeszkoz bolt, nem igazan tudtunk volna mit valasztani, igy kertunk egy ugyanazt a celt szolgalo termeket mint az eredeti, csak ez olcsobb volt.
szerintem ez nem cserének minősül
én ezt úgy értelmezem, visszakértétek a rossz termék árát és vettetek egy másikat
a rossz termék árát kellett volna visszaadniuk és abból megvennetek az új terméket
Hibas termeket csereltek az uzletben, de a rossz minoseg miatt nem fogadtuk el az ugyanolyan darabot.
Valasztottunk olcsobbat, kerdesem hogy ebben az esetben visszajar a kulonbozet?
További ajánlott fórumok:
- Ausztriai családi pótlék különbözet
- Te mit tennél, ha több visszajárót kapnál?
- Osztrák családi pótlék különbözetigénylést ,mennyi idő alatt bírálnak el?
- Megérkezett a villanyszámla különbözet! 60.000 Ft! :( Ki hogy áll vele?
- 14 napos elállási jog érvényesítésekor visszajár a pénz?
- Tapasztaltatok-e már olyat, hogy ha halott van a háznál, visszajár a lelke éjszaka?