Tapasztaltatok-e már olyat, hogy ha halott van a háznál, visszajár a lelke éjszaka? (tudásbázis)
Mikor meghalt a nagypapám évekkel ezelőtt, akkor éreztem furcsát itthon (egyedül laktam akkoriban): az egész szoba (minden tárgy) furcsán recsegett, ropogott, feszültség volt a levegőben. Nem tudom jobban leírni és azóta sem volt ilyen soha, pedig 13 éve u.itt lakom. Biztos vagyok benne, hogy a lelke volt jelen. Mondjuk majd betojtam, hiszek a szellemekben, de nagyon félek is az egész jelenségtől.
Szüleim mesélték, hogy amikor az egyik dédszülőm meghalt, sokáig hallották, ahogy a fiókokat kihúzza valaki, pedig a szobában nem volt senki.
Ja még valami eszembe jutott.
A Lelkünk útjai c. könyveket Dr. Domján László lektorálta, szerintem ez mindent elmond és mindenre választ ad, hogy ő a könyvekhez adta a nevét.
Nagyon sok köny szól erről a témáról. Orvosok, pszichológusok, pszichiáterek írnak könyveket, írásokat minderről.
Olyan pácienseket hipnotizálták, akiknek volt halálközeli élményük. Minden páciens ugyanarról számolt be. Tovább is mehetünk... az előző életekben nem tudom mennyire hiszel... szerintem nem hiszel, de ez nem is lényeg, mindenkinek az a valóság, amit elhisz igaznak.
Szóval nagyon sok ember hipnotizáltak előző életükről és szintén mindenki ugyanarról számolt be.
Vannak könyvek amiket érdemes elolvasni, ha valaki tájékozottabb szeretne lenni ebben a témában is:
Dr. Edith Fiore: Nyugtalan holtak
Dr. Michael Newton: Lelkünk útja I-II-III-IV.
Egyébként vannak akik látják, vannak akik hallják, és vannak akik érzik a "szellemeket", entitásokat, energiákat. Mert vannak körülöttünk, és ez tény.
Én őszínte ember vagyok és soha nem füllentenék ilyen dolgokban, én megtapasztaltam már többször is a jelenlétüket és rajtam kívül még sokan.
Szerintem egészen nagyképű hozzáállás a dolgokhoz az a felfogás az emberek részéről, hogy csak mi vagyunk és minden "különös" történés megmagyarázható különböző reálisnak tűnő magyarázatokkal.
Természetesen én tiszteletben tartom, hogy te ebben nem hiszel.
Látom Te ezt komolyan gondolod.
Mindenkinek szive joga azt hinni amit akar, de mond már meg, hogy szerinted honnan tudják azok az emberek, akik hisznek a szellemekben, hogy a szellemeknek mi a jó vagy mit éreznek?
Gondolom Te is valakitől hallottad. Nem hinném, hogy bárkivel is társalogtak volna.
Nehogy félreérts, nem nézem le azokat akik hisznek benne, csak szeretném megérteni.
A nagymamám is elköszönt mindenkitől, mindenkitől másképp. A holtaknak az a jó, ha maguktól át tudnak kelni. Nekik sem jó, ha itt ragadnak. Legtöbbször mi hozzátartozók tartjuk itt őket, vagy egyszerűen félnek átkelni az egyház pokolról alkotott elképzelései miatt.
Amikor távreikizek megnyílnak a "csatornák" olyankor bárki és bármi jöhet, ezért kell közben ébernek lenni. Van recsegés-ropogás a falban, szekrényben, mindenhol. Néha meg a gyertya lángja ég össze-vissza, pedig nincs huzat.
Érdekes dolgok ezek és kellő alázattal kell őket kezelni és félni nem szabad.
egyáltalán nem félelmetes érzés. először kicsit furcsa, de egyből tudni miről van szó. néhányszor előfordult, és tudtam mikor jött utoljára.
nem is éjszaka volt, hanem csak este.
ennyi
További ajánlott fórumok:
- Te mit tennél, ha több visszajárót kapnál?
- 14 napos elállási jog érvényesítésekor visszajár a pénz?
- 2011-ben mikortól kezdi utalni az APEH a visszajáró adót?
- Azoknak is visszajár pénz a bankoktól a devizahitelesek közül, akik már végtörlesztettek?
- A bioboltban ki milyen termékeket keres, illetve visszajáró vásárló-e?
- Mit jelent a már egy éve halott nagyszülőről álmodni, de folyamatosan, minden harmadik éjszaka?