Olasz receptet segítene valaki lefordítani? (tudásbázis)
Fordítóprogram segítségével :):
Mustaccioli
Hozzávalók
A töltelékhez
méz 1 kg
egy pohár vízzel
cukor a pohár
száraz fehérbor, egy pohár
disznózsír 100 g
búzadara 600 gr
egy teáskanál fahéj
2 evőkanál szezámmag
2 evőkanál apróra vágott mandulával
apróra vágott citromhéj, 1
narancshéj felaprítva 1
még jobb, az apróra vágott héja, 1 mandarin
ha még egy kicsit maraschino
A tésztához
liszt 1 kg
disznózsír 150 g
cukor 150 gr
Előkészítés
Egy fazék: méz, víz, bor, cukor, zsír, citrusfélék, mandula és fűszerek, és forraljuk fel.
Keverje hozzá a lisztet, és kapcsolja be folyamatosan, amíg a keverék nagyon nehéz. Ezután hagyjuk kihűlni.
Két jelzések a méz és a dara. A mézet termelt Pantelleria ideális, méz egy illatos, tele illatok megtalálható mustaccioli majd hiányában Ambrosoli használom méz. A búzadara a búzadarát, hogy használják itt a szupermarketben, de fogalmam sincs, ha hibát talál az északi. És "az egyik legnagyobb durum dara és kisebb, mint a kuszkusz. Ez a búzadarát, hogy is használják a "incrocciare" Kuszkusz.
Keverjük össze a lisztet, a zsírt és a cukrot, és egy kicsit "a vízzel, amíg krémes és kompakt és rugalmas. Győződjön meg vékony a tirapasta legfeljebb 5-ös szint. Roll ki a tésztát egy kicsit "egy időben, és hagyja, hogy a tészta, amelyet nem használtak jól védett műanyag csomagolást úgy, hogy ne száradjon ki.
A keverék a töltés a kis hengerek nem, majd dobja őket egymás tetejére egy csík a tészta és orsó fel oly módon, hogy a keverék teljesen befedje, gördülő-ig, hogy az átmérője 1 cm-es. Szakaszokra vágjuk körülbelül 10 cm-es. Hagyja hogy bezárja a massza a alsó részében a gyűrű, hogy fog kialakulni. Vágott az egyik végét a szája egy kígyó, és felülíró ez a "nyitott szájjal", a másik végét pedig leáll.
Itt kezdődik a "hímzés". Kell felszerelni magukat olló, borotvapenge, és a fogpiszkáló .... sok türelem, és kezd hatással, összegyűjti a tésztát egy fogpiszkálóval oldalán, foszlány ollóval ....
Amint készen áll, hogy hozott egy tepsibe borított száraz. Amikor az edény megtelt süt át 140 fok 18 perc, vagy még kevésbé függően kemencék, valójában nem kell színezni vele, meg kell főzni, csak egy pillanatra.
Eredeti oldal:
Jól néz ki. Csak azt szeretném tudni, mi a tészta, és mi a fehér krém hozzávalója!! Légyszi segítsetek!!
Biztos sok más felesleges szöveg is van benne.
Mustaccioli
Ingredienti
Per il ripieno
miele 1 kg
acqua un bicchiere
zucchero un bicchiere
vino bianco secco un bicchiere
strutto 100 gr
semola 600 gr
cannella un cucchiaino
sesamo due cucchiai
mandorle tritate due cucchiai
limone buccia tritata di 1
arancia buccia tritata di 1
meglio ancora la buccia tritata di 1 mandarino
volendo anche un poco di maraschino
Per la pasta
farina 1 kg
strutto 150 gr
zucchero 150 gr
Preparazione
In una casseruola: miele, acqua, vino, zucchero, strutto, bucce degli agrumi, spezie e mandorle e portare a bollore.
Incorporare la semola e girare continuamente fino a quando l'impasto non è ben duro. Poi lasciar freddare.
Due indicazioni su miele e semola. Il miele prodotto a Pantelleria è l'ideale, è un miele profumatissimo, pieno di fraganze che poi si ritrovano nei mustaccioli, in assenza io uso il miele Ambrosoli. La semola che si usa è una semola che qui si trova al supermercato ma non ho idea se si possa trovare al nord. E' una semola più grande del semolino e più piccola del cous cous. E' la semola che si usa anche per "incrocciare" il cous cous.
Impastare la farina con lo strutto e lo zucchero e un po' di acqua fino ad avere un composto compatto e elastico. Rendere sottile con il tirapasta fino a livello 5. Tirare la pasta un po' per volta e lasciare la sfoglia che non si usa ben protetta con la pellicola trasparente in modo che non si secchi.
Con l'impasto del ripieno fare dei rotolini, poi disporne uno sopra una striscia di pasta sottile e arrotolare facendo in modo che l'impasto sia completamente ricoperto, arrotolare fino ad avere il diametro di 1 cm. Tagliare in sezioni di circa 10 cm. Lasciare la chiusura della pasta nella parte inferiore dell'anello che si andrà a formare. Tagliare un'estremità come la bocca di serpente e sovrapporre questa "bocca aperta" sull'altra estremità per chiudere.
Qui inizia il "ricamo". Bisogna munirsi di forbicina, lametta, stuzzicadenti e.... tanta pazienza e si inzia incidere, raccogliere la pasta con lo stuzzicadenti sui lati, tagliuzzare con le forbici....
Man mano che sono pronti si mettono sulla teglia coperti con un asciughino. Quando la teglia sarà completa infornare a 140 gradi per 18 minuti, o anche meno a seconda dei forni, di fatto non devono colorirsi, devono cuocere appena un attimo.
Questi sono mustaccioli preparati da esperte mani pantesche per un matrimonio
További ajánlott fórumok:
- Segítenétek német mondatot lefordítani? (kezdőknek való)
- Csokitorta receptet kérnék sürgősen! Anyukámnak holnapután lesz a szülinapja. Segítenétek?
- Eltűnt a kép a tévémről, valamit ki ír angolul, de nem értem! Ki tudná lefordítani?
- Valaki tudna nekem segíteni? azt kellene lefordítani, hogy:
- Aki tud angolul segítene egy receptet lefordítani? Köszönöm!
- Segítene nekem ezt valaki lefordítani?