Olasz kaja (saját) recept
Az Olasz kaja (saját) hozzávalói:40 dkg penne tészta
40 dkg zöldborsó
40 dkg kukorica
40 dkg szeletelt gomba
40 dkg zöldhüvelyű zöldbab (de csak ez lehet!)
2 nagy doboz tejföl
30 dkg füstölt sajt
30 dkg trappista sajt
Az Olasz kaja (saját) elkészítési módja:
A tésztát megfőzzük,leszűrjük. A zöldségeket szintén roppanósra főzzük, de nem kell, hogy nagyon puha legyen. amikor megfőttek a zöldségek, a kifőtt tésztával, a 2 doboz tejföllel sóval borssal, és egy kis vegetával jól összkeverjük. Egy nagyobb tepsit kivajazunk, belerakjuk e keverék felét, reszelt füstölt trappista sajttal jól megszórjuk, rátesszük a keverék másik felét, és a tetejét reszelt trappistával megszórjuk. Előmelegített sütőbe (180 fok) betesszük, hogy az ízek jól összeálljanak. Ez kb. 20-30 perc
Ha valaki valamit nem ért nyugodtan írjon!
keplet@gmail.com
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: Kingu23, 2008. jún. 12. 20:57
Az olasz kaja (saját) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.