Öblítő nélküli mosás. Lehet így is? (tudásbázis)
sziasztok!
én öblítésnek ecet+illóolajat használok. Kb 1/2 dl 10%-os ecet és 12-20 csepp illóolaj, kedvencem az édesnarancs. Erre még szoktam önteni kb 1 dl vizet.
Amikor kinyitom a gépet, akkor nem csap meg a megszokott öblítő illat (én kb egy évvel ezelőttig Silant használtam), hanem egy kevésbé intenzív, de kellemes narancsillat van.
De persze, ki mit szeret.
JA, az elején az ecet hozott le vízkövet a mosógépemről, fehér "valami" volt lerakódva a dobra, aztán szépen letisztult.
oké:)))
én is vagyok így dolgokkal, hogy ha valami bevált, akkor nem variálok :)
igen ebben igazad van. Kolleganőimmel szoktuk megrendelni és minél többet veszel, annál olcsóbb. Van amikor a fél literes 1400-ra jön ki.
Patikában is hozzá lehet jutni, szerintem az olcsóbb.
A csont fájdalomra is jó?:D
Szóval, mindenre lehet használni?! Azért az nem rossz!
2dl 1200-1300 körül, fél literes 2500-2700 körül.
ez az egyik legolcsóbb magyar gyártó.
szóval az ecetnél jóval drágább, az ezüstkolloidot szerintem jobb meginni, vagy égési sérüléseknél bőrt bekenni. mosáshoz nagyon nem gazdaságos szerintem (én sajnálnám a mosógépbe tölteni)
itt meg tudjátok nézni....felmosáshoz is használom és a fürdőkád kimosásához is. Inkább úgy mondom hogy szinte mindenhez. Ja és ha fáj a füle a férjemnek egy csepp a vattára és hat :-)))
Öblítő nélküli mosás lehetséges, csak öblítés nélküli mosás nincs. :)
Öreganyám házi szappant használt, a fehér ruhákhoz kékítőt, mégsem voltak ragyásak sem a kosztól, sem pedig allergiától.
Az ecet tökéletes öblítőnek
én csak egy kis löttyintésnyit szoktam, és működik.
de próbáld ki:D
További ajánlott fórumok:
- Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?)
- Házilag kézmosó folyadék/érintés nélküli kézmosó, hogyan lehetne kivitelezni?
- Gerincsérv mütét nélküli gyógyitása...Milyen lehetőségek vannak?
- Meddig lehet élni egy bizalom nélküli kapcsolatban?
- Ki tud olyan egyszerű, sütés nélküli torta receptet, amit gyorsan el lehetne készíteni nyaraláson? Mint pl. pudingtorta!
- Ha a parkban a babakocsira támadnak a póráznélküli kutyák, erre az esetre lehet valami kutya riasztót kapni? Karperec, spray, stb?