Nyíregyházán kit ajánlotok, aki csinál kombinált tesztet? (tudásbázis kérdés)
Kisfiamnál 100%-ra mondták, a kislányomnál 99-re.
De én megéreztem mindkettőnél és már akkor mondtam, amikor a doki megkérdezte, hogy szerintünk milyen neműek.
Orosz dokinál csináltattuk mindkét gyereknél, maximálisan elégedettek voltunk.
Uh-n alaposan megnézett mindent, a babák nemét is megmondta, szuper élmény volt!
Szia!
Én dr Fábián Antalnál voltam kombinált teszten. A vérvételhez be kellett menni a kórházba. Az uh meg a magánrendelőjében volt. Úgy emlékszem 2 évvel ezelőtt 38 ezer ft volt nála. Szerintem nagyon alapos volt. Az uh-n mindent részletesen el is magyarázott és megmutatott.
A másik aki ilyet végez az Orosz. Meg talán még Medve.
Én azon a véleményen vagyok, hogy mindenképpen megéri kifizetni rá ezt az összeget. Az sztk-ba ezt a vizsgálatot 3 perc alatt lezavarják....
Sziasztok!
Érdekelne, hogy Nyíregyházán ki csinál genetikai tesztet,aki megbízható is. Illetve, mennyibe kerül? Párommal úgy döntöttünk, hogy ott csináljuk meg és nem az sztk-sban a 12.hetest. Páromnak volt 2 testvére,akik születésük után meghaltak pár héttel, ezért kicsit félünk. Első baba.
Válaszokat köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Apasági tesztet hogyan csináltassak?
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Tudtok nekem ajánlani olyan manikűröst Nyíregyházán, aki zselés műkörmöket csinál és nagyon szép munkája van?
- Kötelező megcsináltatni a kombinált tesztet?
- Kombinált teszt Nyíregyházán. Mennyire megbízható?
- Valaki csináltatott kombinált tesztet a Margit kórházban, Budán? Mennyi idő alatt lett kész?