Valaki csináltatott kombinált tesztet a Margit kórházban, Budán? Mennyi idő alatt lett kész? (tudásbázis kérdés)
Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok. Nekem márc. 08-án vették le a vért a kombinált teszthez. Nekem is említettek sms-t, viszont a mai napig nem kaptam semmit :( Már nagyon ideges vagyok, mindenféle rosszat összeolvastam már a neten :(
Lehet, hogy nekem is rájuk kéne telefonálnom? Csak az a baj, hogy nem vagyok biztos benne, hova küldik fel a vérmintát :( Székesfehérváron vették le, csak annyit tudok, hogy valahova elküldik és onnét jön az eredmény...
Szia!
Talán már nem is aktuális, mert már meg van az eredmény, de nekem csináltak és azt mondták, hogy küldik a kódot sms-ben, és meg lehet nézni interneten az eredményt.
Hát nekem nem küdték ezért betelefonáltam rá két hétre.
Szia!
Nekem 2 nap alatt lett kész. Most vagyok 15 hetes terhes, tehát friss az info.
Sziasztok!
Valaki csináltatott kombinált tesztet a Margit kórházban? Mennyi idő alatt lett kész?
válaszotokat előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Mit csináltatok a kórházban a szülés után?
- Beültetés után hány nappal csináltatok otthoni terhes tesztet?
- A Bajcsy kórházban végzett kombinált tesztnek mennyi idő alatt derül ki az eredménye?
- Van itt olyan aki állami kórházban csináltatta meg a cicijeit?;)