Tudtok nekem ajánlani olyan manikűröst Nyíregyházán, aki zselés műkörmöket csinál és nagyon szép munkája van? (tudásbázis)
9. mkjudit (válaszként erre: 8. - Cyntia)
2009. szept. 2. 21:07
Igen, azt megköszönném, írd meg priviben, ha megtudtad.
8. Cyntia
2009. szept. 2. 19:43
Én is ismerek. Kérdezzem meg hogy mennyiért csinálja?
7. Angika89 (válaszként erre: 1. - Mkjudit)
2009. szept. 2. 17:47
Labbancz Anikó a Körte utcán az Aranykörte kozmetikába ha kell a száma írj privit nekem ő csinálja a körmöm és mindig szép
6. mayluszka (válaszként erre: 5. - Mkjudit)
2009. szept. 2. 13:10
Sajnos nem tudom. Én csak a neten láttam, hogy szépen dolgozik, ezért mertem ajánlani. Ha felhívod szerintem biztos megmondja.
5. mkjudit (válaszként erre: 3. - Mayluszka)
2009. szept. 2. 11:14
Szia!
Ő zselést is csinál, mert a honlapján az árjegyzékben csak porcelán van.Ha zselével is dolgozik azt mennyiért csinálja?
4. Tidike
2009. szept. 2. 10:57
Szia!
Sajnos én is csak Debrecenben tudnék aki nekem csinálja, Ő nagyon szépet csinál, szép vékony és tartós. Egyáltalán nem látszik, hogy műkörmöd van.
3. mayluszka
2009. szept. 2. 10:57
A nails.hu oldalon találsz műkörmösöket.
Gulyás Edina 70/3333-689
2. OlíviaAnna
2009. szept. 2. 10:54
Budapesten tudnék, de sajnos Nyíregyházán nem. Ha Budán jársz, a Gellért hotel közelében tudok ajánlani valakit, aki TÉNYLEG gyönyörűen dolgozik, a szakma királynője! Írj privit ha érdekel!
1. mkjudit
2009. szept. 2. 10:43
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani olyan manikűröst Nyíregyházán,aki zselés műkörmöket csinál és nagyon szép munkája van?
Előre is köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Mennyi borravalót adsz a manikürösnek, fodrásznak, kozmetikusnak?
- Mennyivel olcsóbbak a műkörmös, manikűrös eszközök külföldön? (Pl. USA)
- 2011-es nyíregyházi babavárók!!!
- Inszem Nyíregyházán
- Sziasztok! Tud valaki ajánlani magánbőrgyógyászt Nyíregyházán, esetleg Debrecenben? Lehetőleg olyat, aki lelkiismeretesen végzi a munkáját!
- Tudnátok manikűröst ajánlani Nyíregyházán, zselés műkörmöt szeretnék!?