Nyilas nő és Halak férfi, mehet ez a dolog? (beszélgetés)
Életke!
Az életben a kihívás a szép,de az biztos,hogy a halak pasi gyengéd szerető,csak a féltékenységi dilijeit győzzed kezelni,de lehet,végülis.
Igen érzékeny és hajlamos a begubózásra,legalábbis nálunk így volt-halak-halak:-)
Viszont a halak hiába érzékeny pasi féle fajta,nem egy cuna hajhász,úgyhogy az eljegyzést támogatom.
Kihívás lesz az biztos,hogy tudd kezelni,de tudod mit?
Én amondó vagyok,hogy lehetelen nincsen csak tehetetlen ember:-)))
Aki előtt van lehetetlen,szóval előtted ne legyen és én kívánom hogy életed végéig boldog legyél az érzékenyke halak pároddal:-)
Nagyon gratulálok! Sok boldogságot kívánok nektek!
Jah és mostmár igazán kárnak horoszkópozol:-)
Amúgy van igazság a csillagjegyekben is,de anno dédanyáink (is) biztos bazira ezzel foglalkoztak és működött a dolog. Ma inkább az a baj, hogy a párokegymás iránti elkötelezettsége himi-humi dolgokon múlik/múlhat.
Mit szól a környezetem, mert:oroszlán a pasim vagy hosszabb a haja vagy balra fésüli-netán vasalja-jajjj, de meleg van. Szóval, az a léníeg TE hogy érzed magad vele, mit érzel, a többin nem múlik annyira.
De!
Ha kétséged van, semmi kétség.
nekem vót halasom, nem volt macerás---
vannak rosszabb jegyek is :)
A halas pasik klasszak és a nyilas nőcik is:o)
mind2-t csípem-pedig válogatós vagyok, szóval hajrá:)
XD
Én nyilas, férjem halak! 22 év együtt, 19 évnyi házassággal.
Csak akkor működik, hogy a nyilas nő visszafogja magát és a halak férfi alkalmazkodik a nyilas rapszódikus viselkedéséhez.
Ami jó benne: mindkét jegy szeret egyedül lenni és tolerálja a másik ebbéli vágyát.
Ami nem jó: a halak pasival sokat kell törődni, sok beszélgetésre és babusgatásra vágyik, amit a nyilas nő nem mindig érez át, hogy miért is kell.
(saját tapasztalat - nem kell általánosítani)
mund=mind
paris=páros
Bocs!
Mivel mund a ketten Tűz-Víz paris vagytok egyedül is, ezért biztos nem unatkoztok. Viszont az jó, h benne is van Nyilas, így talán egyformán engedtek teret a másiknak, és meg is értitek az ilyen típusú igényeket a másikban. Nálad a Rák aszcendens kicsit erzékenyebbé tesz, őt meg erősíti a Nyilas. Szerintem kölcsönös kompromisszumokkal, de működhet :)
És gratulálok, sok boldogságot! :)))
Akkor meg? ;)
Legyetek boldogok!
Nem:-)
Viszont olvass utánna.
Halak férfi macerás,tudom volt szerencsém hozzá és én is halak vagyok.
Valami van ezekbe a horipókokba...
Sziasztok!
Én nyilas lány vagyok ( rák aszcendenssel ) a barátom pedig halak ( nyilas aszcendenssel ). Vannak tapasztalatok ,vélemények? Az eddigi idő folyamán, néha elég viharos, de annál nagyobb szerelemmel.
További ajánlott fórumok:
- Kos nő-Nyilas férfi! Milyen kapcsolat lehet ez?
- Ikrek férfi és nyilas nő. Mi a véleményed erről a kapcsolatról? Érdemes belevágni hosszú távon, család miegyéb?
- Kos férfi és nyilas nő párosításról mit gondoltok?
- Nyilas férfiakkal való kapcsolat
- Nyilas nő-kos férfi...tapasztalatok?:)
- Nyilas férfi - Ikrek nő párkapcsolat