Nyilas nő-kos férfi...tapasztalatok?:) (beszélgetés)
Számomra egyáltalán nem kiismerhetetlen a kos férjem. Inkább én, nyilasként szoktam meglepetéseket okozni Neki. Bár, sztem. az elmúlt 10 év alatt már azt is megszokta, hogy én ilyen vagyok...
Én nem tartom a férjemet önfejűnek, jólelkú, az agresszió is távol áll Tőle.
A makacsságban is inkább én viszem a prímet, de jó érvekkel meggyőzhető vagyok ;)
Szerintem nem lehet tipikusan a 12 állatövi jegybe besorolni az embereket, hatással vannak az aszcendensek is, vagy, hogy az adott jegy eleje, vagy vége stb.
Bár, őszintén szólva én még mindig nem vagyok meggyőződve arról teljesen, hogy az asztrológia nem értelmetlen (babona?) időtöltés-e...
Ezzel nem értek egyet.
A párom abszolút nem hajlamos az agresszióra, nem is önfejű, és nem is csalfa! Ebből egyik sem igaz rá. Sőt! Van egy ismerősöm (Kos férfi), őt csalták meg, és miután elköltözött tőle a neje, még utána is megalázkodott, megadott volna a nőnek mindent, csak visszamenjen hozzá. Ez a srác annyira jólelkű, kedves, segítőkész, még a légynek sem tudna ártani, az agresszió szót még csak hírből sem ismeri.
isteni szex:-)
De egy kos pasi mellett nem maradnék meg. Önfejű, hajlamos az agresszióra, és csalfa.
További ajánlott fórumok:
- Kos nő-Nyilas férfi! Milyen kapcsolat lehet ez?
- Ikrek férfi és nyilas nő. Mi a véleményed erről a kapcsolatról? Érdemes belevágni hosszú távon, család miegyéb?
- Nyilas nő és Halak férfi, mehet ez a dolog?
- Kos férfi és nyilas nő párosításról mit gondoltok?
- Nyilas férfiakkal való kapcsolat
- Nyilas férfi - Ikrek nő párkapcsolat