Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Nyáritöltött káposzta kaporral 2 recept

Nyáritöltött káposzta kaporral 2 recept

A Nyáritöltött káposzta kaporral 2 hozzávalói:
1 fej káposzta
1-2 EK só
1 cs kapor
Víz

Töltelék

50 dkg darálthús
1 dl rizs
só bors
füszerpaprika
1 kis fej vöröshagyma
2-3 kanál liszt
olaj


A Nyáritöltött káposzta kaporral 2 elkészítési módja:
A káposztának kivesszük a torzsályát, és forró vízbe tesszük, leválasztunk 5-6 levelet, majd a többit vékonyra vágjuk, nagyobb üvegbe beletesszük a megmosott kaprot, és a gyalult káposztát és a leveleket, erre annyi EK sót teszünk ahány kg- maga a káposzta feloldjuk vizben egy darab vászonba becsomagolunk vastag szelet kenyeret,és bele helyezzük. Ki tesszük a napra 3-4 napra. A tölteléket elkészitjük meg abált rizsel és a leveleket megtöltjük és megfözzük, majd ha puha berántjuk és tejfelel tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A nyáritöltött káposzta kaporral 2 elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook