Nyaralt valaki Parádfürdőn? Tapasztalatok? (tudásbázis)
Ahol mi voltunk ott igen!
Nem egy felkapott hely, és nem értem miért. Amíg ott voltunk folyton ezt kérdeztem. Nagyon hiányzik a tiszta levegő, az erdők, a gyönyörű hegyek.
Szia!
Nagyon örülök, hogy tetszett a környék.
Nagyon úgy néz ki, hogy sajna mi nem arra megyünk nyaralni. Talán majd jövőre.
Ajánlom, ahol mi voltunk, nagyon jó hely, a gyerekeid nagyon élveznék! Nagyon gyerekbarát. 2 helyen medence+egy kinti, egy szuper kis játszótér, nagyon fincsi kaját, és garantáltan jót fognak aludni a jó levegő miatt.
Ha szeretnél majd tanácsot , hogy hova kérjétek a szobát csak szólj, mejd megírom priviban.
Örülök, hogy jól sikerült a pihenés, azt hiszem, hogy mi is elmegyünk majd valamikor. A gyerekeknek legalább meg tudjuk mutatni, hol jártunk anno... :-)
Már akkor is szép volt a Hotel, kíváncsi vagyok milyen lesz...
Sziasztok, igazatok volt! Egyszerűen mesés a környék.
Voltunk az Ilona vízesésnél, hát mégegyszer nem hiszem hogy végigcsinálnám ilyen nagy esők után, de nagyon megérte.
A levegő, az erdők, nagyon gyönyörű. Voltunk kisvasutazni, a Kékesen.
Tuti hogy vissza megyünk még.
Láttam a hotel ózonban voltatok, azt most felújítják, egy nagyon puccos szálló lesz belőle. Mi az Erzsébet Park Hotelben voltunk, de nagyon színvonalas hely.
Én csak ajánlani tudom. Nagyon szép helyek vannak arrafelé.
Én is várom a beszámolót.
Szia! Mi már többször is nyaraltunk a környéken. Volt, hogy konkrétan Parádfürdőn voltunk, de volt, hogy Mátraházán az Ózon Hotelban töltöttünk el egy pár napot. Nekünk annyira tetszik a környék, hogy bármikor visszamennénk.
A környék látványosságai még azon kívül, amit Veronika ajánlott: Sástó, Szent Ilona vízesés és Eger sincs messze.
MI nem nyaralni, hanem arrafelé voltunk nászúton... (Igaz már 14éve volt...) Nem tudom, hogy milyen helyek lehetnek, ami titeket érdekel, de elmondom mi merre voltunk akkoriban:
Mátraháza, Mátrafüred, Gyöngyös, Parádfürdő, Lillafüred...
Mátraházán az Ózon Hotelban voltunk, az szép volt nagyon, Gyöngyösön van a Mátra Múzeum, az is érdekes volt, Parádfürdőn a Kocsimúzeumot láttuk, ott van egy gyönyörű park is. Nagyokat lehet sétálgatni, már akkor nagyon szép és rendezett volt. Azt, hogy most milyen lehet, nem tudom...
Bocs, Parádfürdő akart lenni!
Mit érdemes megnézni a környéken? 1,5 éves kisgyerekkel mennénk!
További ajánlott fórumok:
- Nyaralt valaki a görögországi Nei Poriban?
- Szállodakuponnal nyaralt már valaki?
- Valaki közületek nyaralt már Gunarason vagy Tamásiban? Tapasztalatok? Szállás?
- Az idén nyaralt már valaki Pulán? Mik a tapasztalatok, javaslatok stb?
- Parádon van strand, gyógyfürdő, amit nemcsak a Parádfürdői Állami Kórházba beutalt betegek használhatnak?
- Voltatok már Parádfürdőn az Erzsébet Park Hotelban? Mi a véleményetek?