Nustángli recept
A Nustángli hozzávalói:30 dkg dió
3 tojás fehérje
1 ek tejfől
1 tk citromlé
5 dkg zsemlemorzsa
30 dkg porcukor
A Nustángli elkészítési módja:
a tojás fehérjét porcukorral és a citromlével simára keverjük, utána gőz felett felverjük, keményre. A 30 dkg diót a zsemlemorzsával, tejfőllel és a tojásfehérje felével összegyúrjuk, újnyi vastagságra nyújtjuk. Forró sütőben szárítjuk.
Ha kevésnek tűnik az 1 kanál tejfől lehet még egy keveset bele tenni.
FONTOS: hogy nem sütjük csak szárítjuk.
Érdemes a sütőt előmelegíteni egy kicsit.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: fahéj, 2008. szept. 22. 12:15
A nustángli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.