Nudista napozás (beszélgetős fórum)
Hello!
I plan to visit to Algyő at 8,9, 13, 14 June. I will glad to see you there.
Thanks!
Szia! En sokat jarok, keresek partnereket, altalaba Aquaworld-be de most az uj Csillaghegyit is kiprobalnam.
Ide irni, Guszti.
Sziasztok!
23 eves lany vagyok, es zavarnak a biniki pantjai amik latszanak ahogy lebarnultam. Naturista strandra akarok menni de egymagam nem szivesen... A delegyhazira gondoltam. Van esetleg masik lany hasonlo cipoben aki velem jonne?
Sziasztok. Van aki az algyői nudi helye jár?
Van egy alternatív hely szarvason. Telon megtalalható vagyok. 70. 3692130. Aludni is lehet.
Sziasztok!
Ha valaki nyugodt,nem zsúfolt szaunázó helyre vágyik, akkor a Hotel Millenium Spa-t ajánlom. Filozófiájuk alapköve a textilmentes szaunázás, ezt illik nem elfeledni. Eddig minden látogatásunkkor ketten voltunk a feleségemmel. 1700Ft. a beugró, az Üllői úton találhatjátok, nagyjából a Fradi pályával szemben.
Hasonló lehetőség az Aquaworld mellett, a szálló Day-spa részlege. Ez kicsit drágább, de ezt is tudom ajánlani.
Kellemes időtöltést!
A Margitszigeten en tudom hol, a Varosligetbe is....jelentkezzetek nalam, gyakran van ey kis tarsasag,
udv. Guszti
Hali
Szerintem 1000 meg egy ilyen ajánlattal bombázták már... Elég ha rákeresel, hogy nudihoz keresek... 100db pasi keres hölgyet. Én is egy vagyok ezek közül...
Sziasztok
Nekem eddig a Délegyházi kemping jött be... Nincsenek sokan, mindenki kedves és nincsenek perverzek (a helyi nagyöregek lerendezték őket rég) ezért kisgyerekkel is jöhetnek a családok.
Mivel a feleségem nem strandolós (se textiles se nélküli) én egyedül szoktam menni, ha társaságot szeretnének kérlek szóljatok... Én már nagyon szeretnék 😀😀
Sziasztok!
Túl nagy tapasztalattal nem rendelkezem.
Én Pesten élek, itt a V8-at szokták ajánlani, esetleg az Aquaworld szauna részlegét.
Az ilyen zárt helyektől szerintem de, elment...
Én voltam már nyáron nudizni, tényleg sokkal jobb volt.
Ezt el is mondtam a barátnőmnek, szerencsére annyira nem utálta meg, hogy hallani se akarjon róla. :)
No, tegnap megtörtént.
Hát vegyesek az élmények, de ezek nem annyira a helynek köszönhetőek,inkább az ivararánynak...
Fél öt felé értünk oda.
Éppen szaunaszeánszra várakozott kb.40 meztelen férfi. Ez volt az első kép...
A gyengébb nem képviselőit 5-6-an képviseltük.
Szeánszra végülis nem mentünk be, mert ahogy láttuk, egymás hegyén-hátán ültek az izzadt férfiak és pár nő.
A többi szaunát, medencét, kipróbáltuk.
Ott néhány kósza férfi vadászgatott, nézelődött oly módon ami már zavaró volt.
Amikor a vízbe mentünk (meztelenül), az összes férfi szempár végigvizsgált minket...
Hamarosan eljöttünk, nem szerettük volna megvárni, hogy bátorságukat összeszedve le is csapjanak.
Aki a szauna miatt van ott, azok nem foglalkoznak mással, de vannak páran akik csak az "élménygyűjtés" miatt vanak ott.
Amúgy a hozzáértő szaunások nagyon dícsérik a szeánszokat, ezért talán érdemes elmenni.
További ajánlott fórumok:
- Melyik jobb a napozás, vagy a szolárium?
- Mi barnít jól napozáskor?
- Fényérzékeny napozás
- Szabad-e napozáskor parfümöt használni?
- Szolihoz vagy napozáshoz milyen krémet tudtok ajánlani, amitől nem égek le, de barnít is? Nagyon fehér vagyok!
- Ti használtok napkrémet, ha kimentek az utcára vagy csak napozáshoz?