Nosztalgia scrapbook (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nosztalgia scrapbook
SZia Trophy. Az elso albumomhoz en is rengeteg dolgot toltottem le a netrol, a digitalis scrapbookcuccokat nagyon szepen ki lehet nyomtatni. Meg a diszitoket is! (a http:// scrapbook.fw.hu oldalon a linkek es a digitalis scrapbook iskolaban+ a galeriaban rengeteg tippet olvashattok, hogy honnan erdemes letoltogetni)
Otthon nagyon olcson lehet a rovidaruboltban bevasarolni: szalagok, gombok, csatok, mindenfele muanyag kutyu nagyon hatasos az oldalakon! A szaraz virag sztem nem tul jo otlet, mert ha nem tasakos az albuomd, le fog potyogni. Hacsak nincs valami jo tipped az orokkevalositasahoz. A nyomtatas valoban olcso, de ha 30 cm x30 cm-es albumod van, a hatteret mindenkeppen meg kell venni. No persze, ha van A3-as nyomtatod, akkor MAZLISTA:)
Sokat lehet sporolni a kezi vagassal. Mert megsporolod a matricat. Az akrilfestekekkel is nagyon jo hattereket lehet kesziteni. Ha van pl. repesztolakkod, probald ki azt is, nagyn jo!
Nalam ugy volt ez, hogy az elso albumomhoz rendeltem egy doboznyi cuccot, + nehany alapveto eszkozt: ollo, penge, fem vonalzo, vagopad, lyukaszto, ketoldalas ragaszto, pufiragaszto, savmentes filc (ezek nelkul eleg nehez belevagni). Aztan fokozatosan bovitettem a kellektaramat, most meg mar 2 polcon se ferek el... :) A scrapbook fuggoseget okoz:)
Katus,
azóta már megnéztem, hogy Angliában élsz :)
És hogy néz ki egy ilyen klub? Odamentek, kipakoljátok a motyót :) -és aztán van vmi feladat? Vagy?
(egyébként ott vagyok a magyar sb-s fórumon, Zsuzsi a nevem.)
Hát ami azt illeti, bizony eléggé kell vigyázni, ugyanis a scrapbookban a készlet összeválogatása-vásárlása is nagy része az élvezetnek:) főleg mert számtalan technikát lehet alkalmazni, a pecsételéstől kezdve az akrilfestéken át a kreatív ollókig, varrásig...és ehhez mindenhez rengeteg dolgot össze lehet vásárolni.
A scrapbook klub Angliában van, ahol élek. Hogy otthon van-e, nem tudom.
De, nekem elég sok helyet elfoglalnak a kacatjaim, a mindenféle papírok, szalvéták, egyebek (elég régóta dekupázsolok, sok vacak összegyűlt az idők során).
Hol van olyan, hogy scrapbook-klub?
SZiasztok. Ami a hely-es idoigenyt illeti, nem gondolom, hogy tobbet vesz igenybe mint barmely kreativ hobbi. de az tuti, hogy jo moka, nem beszelve arrol, hogy maradando erteket alkot, orok emleket!
Ha foglalkozol mas kreativ technikaval, nyilvan van mar keszleted papirokbol, ragasztobol, szalagokbol, stb. az en keszletem masfel polcnyi helyet foglal el a szekrenyben, es amikor a scrapbook-klubba megyek, az egeszet 2 szatyorba ossze birom pakolni:)
A [link] oldalon van tobb magyarorszagon elo scrapbookos, ha van kedvetek csatlakozni, a forumban nyilvan szivesen elmondjak ok is a velemenyuket.
Sok szep oldalt kivanok!
Ugrás a teljes írásra: Nosztalgia scrapbook
További ajánlott fórumok:
- Bakelit lemez, audio-video kazetta. Nosztalgiázzunk?
- Május 1. Nosztalgiázunk?
- Szoktatok nosztalgiázni? Szeretettel gondolni a múltra?
- Mi is voltunk gyerekek, avagy nosztalgiázzunk... Írd le, hogy milyen csínytevéseket követtél el!
- Csinált már valaki scrapbookot vagyis kreatív albumot?
- Hogyan kell elkésziteni a nosztalgia krémest?