Szoktatok nosztalgiázni? Szeretettel gondolni a múltra? (beszélgetés)
És én is bipolásis vagyok, szintén elhagytam a gyógyszerezést.
Rólam sokan nem hiszik el, hogy egyszerűen nem keltem fel az ágyból, csak üríteni megminimál bevitelre. Nem mentem be dolgozni. Akkor a gyógyszeres kezeléshez fordultam és a második segített.
Meg nagyon jó dokim volt.Tobbet segített, mint a magan pszichiater, aki arra sem emlékezett, mint mondtam az előző találkozón.
Talán mégis kellene szedni a bogyóidat? (Akàr csak egy ideig?)
A jó teràpia lényege, hogy előre kell nézni. Nem a szarbol, hanem a szar mellé építunk várat.
Én inkább az okos nagyszüleimre gondol,akik óvatosan figyelmeztettek,hogy én is majd úgy járok mint ök...
Fiatalság bolondság,-a nekem szánt sallert meg most kapom meg! Imádtam öket csak nem hittem nekik, talán azzal a mikulás,jézuskás dologgal rontották el? - vagy én már akkoriban is egy hitetlen voltam?
Csatlakozom. :)
Meghoztam a magam rossz döntéseit, követtem el hibákat (természetesen - ki nem?), de alapvetően elégedett vagyok az életemmel, és jó a mostban élnem. Vannak homályos, még nem egészen kiforrott terveim, így inkább előre nézek, nem igazán szoktam nosztalgiázni.
További ajánlott fórumok:
- Mindenkit, aki a János kórházban fog szülni, szeretettel várok ide!
- Állatokat nevelünk?! Az oviban hogyan viselkednek szeretett gyerekeink?
- Egyik napról a másikra 16 év után elhagyott a párom úgy, hogy a 3. babát várom, akit ő szeretett volna...
- Apukámnak emlék szeretettel....
- Létezik olyan, hogy egy férfi több év(7év) után is szeresse azt akit egykor nagyon szeretett?
- Nős férfi szeretett belém