Normális, hogy állandóan érzékenyek a melleim? (beszélgetés)
Sajnálom hogy ez történt veled.
Jó egészséget kívánok!
Ezt ne nekem mondd, ill.ne tőlem kérdezd! Olvasd vissza magadat..:D
Egyébk. , mint írtam, nálam is úgy érzékelhető, mintha az izom fájna.
Sőt, 2 nőgyógyász azt is mondta először, hogy csak meghúzódott az izom, mikor megvizsgáltak. Meg a francot..
De részemről ennyi..:)
Bocs, de ismételni tudom csak magam: most sem teszel azért semmit, hogy megtudd , miért van a fájdalmad, csak parázol.
Én voltam ct mammográfián/legújabb techn./, manuális vizsg.-on, uh-on , citológián.
ugyan nem ugrálok az orvosokért, de 4 orvos véleménye az, hogy ne vágassuk fel.
Itt sokan azt írták neked, hogy az állandó mellfájdalmat normális. szerintem nagyon nem. Te még ott sem tartasz, hogy dönthess, hogy "elviseled-e" a "nem odavalót", mivel azt sem tudod miért fáj, van-e nem odavaló. Ha pedig szerinted bagatel a problémád, nem kell megnézetni, mit parázol?
Ha nincs probléma, ne legyen para sem..
Nem bírnám elviselni hogy ott van valami nem oda való.
Akkor inkább altassanak el, és vegyék ki.
Gondolom utána fájna a varrat egy darabig, de még mindig jobb mint az hogy állandóan eszembe jutna, vagy fájdalmakat okozna.
Nem bírták leszívni, mert 5- szörös vastagságú a fala. A műtét jelen állapotomban kockázatos./más betegségek miatt./
Nagy nehezen sikerült egy csepp mintát venniük, citológián, negatív ..
:(
De hát miért nem veszik ki?
Ferré, mé' vagy benne olyan biztos, hogy csak a ciklus miatti fájdalom? Hogy vagy egyébként? Eltűntél..:)
Sajnos nálam is ez van, mint a fórumindítónál. És óriás cisztáim vannak a mellemben. Ameddig "csak" 2 centis volt és lapos, nem volt kitapintható. A spec. orvos is csodálkozott a manuális vizsgálaton, h.nem érzi. De a ct mammográfia mutatta. Most már még nagyobban, és kitapinthatóak. Sokszor úgy fáj, hogy kegyetlen..
Írtam hogy nem csak menses előtt fáj. És azt is, hogy nem beszélek ezekről a dolgokról, az orvoshoz sem rohanok.
És nem is panaszkodom orrba-szájba, akkor van ilyen nyűgöm ha tényleg valami szokatlan dolgot érzek.
E vitamint mindenképpen kipróbálom, köszönöm!
Szerencsére nem gyakori ez a dolog nálam, most pl. a film váltotta ki belőlem :( Még jó hogy ritkán nézek tv-t.
Egyébként nem hiszek a pszichodokikban.
A képzelt nyavalyáimmal nem rohanok az orvoshoz, és beszélni se nagyon beszélek róla.
Rágódok rajta egy darabig, aztán elfelejtem.
Szerintem januárban elmegyek vizsgálatra, a karácsonyomat nem akarom elrontani a rossz hírrel.
csak ebben az a rossz, hogy ha valaki folyton farkast kiált, akkor senki nem fog figyelni rá, ha tényleg baj van
ha rendszeresen jársz szűrővizsgálatokra, egészségesen élsz és odafigyelsz magadra, akkor valószínű, hogy ha baj is történne, idejében észreveszed :) attól még elmehetsz dokihoz, ha nyugtalan vagy, azzal semmit nem veszítesz :)
Ohh, már gyermekkoromban is bömbölve vittek az ügyeletre, mert szerintem gyomorrákom van, ugyanis picit véres volt a wc papír reggel...aztán a doktornéni megkérdezte, hogy nem-e volt véletlen keményebb a kaki... :D És igen :) :D
Szóval, ez már nem most kezdődött, ez van, nem tehetek róla.
kissé hipochonder jellemvonásokat mutatsz :) az is lehet, hogy tünet nélküli agydaganataid vannak, vagy leukémiád, sőt délután elüthet egy busz :)
ha aggódsz, menj el dokihoz, egy kivizsgálás sosem árt, és legalább megnyugodhatsz, ha mindent rendben talál. kár ezen spanolnod magad fórumokban, kivéve, ha ettől lenyugszol :)
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Szerintetek normalis, ha a 12 eves fiam allandoan olelget es puszilgat?
- Normális az, hogy egy másfél- és egy kétéves gyermek este 10 és 11 órakor még fent van állandóan?
- Az normális, ha após állandóan nálunk van...mert közelebb költöztünk hozzájuk?
- Normális az, ha egy apa állandóan cikizi a lányát?
- Az normális, ha a Rezia nevű fogamzásgátlótól állandóan sírok?