Az normális, ha após állandóan nálunk van...mert közelebb költöztünk hozzájuk? (beszélgetés)
aranyosak vagytok csajok:D
már nem is zavar annyira,de a vasárnapot nem fogom hagyni!!!pont.
Tényleg semmi pénzért meg ne bántsd! Kincset ér az ilyen ember, aki magától segít, és keresi a munkát.
Csak nagyon finoman!!!
Amíg nem lesz Nálatok, addig add kölcsön, kedves leszek vele! :-D
Szerintem eszébe sem jut, hogy valami baj is lehet abból, ha átjön segíteni, inkább azt szeretné, ha az esküvőre minden elkészüljön.
Ha még nem beszéltél vele, de aranyos ember egyébként, akkor mond neki, hogy úgy határoztatok, hogy szombaton délelőtt, vagy vasárnap déleőtt egy kicsit pihentek.
Már régen volt fiatal, elfelejtette ezeket :DDD
Ne jajong, megoldod :)))
Kérd a párod segítségét, beszéljetek vele együtt. A nagymamám mindig arra tanított, hogy úgy bánjak minden emberrel, ahogy szeretném, hogy velem bánjanak. Tedd azt te is! :o))
Sok sikert!
Ez csak tálalás kérdése. Azzal bántod meg igazán, ha nem vagy őszinte. Ha a párod nem is mondja el neki, úgyis veszi a jeleket, hogy szerinted nem kívánatos és az sokkal bántóbb, mintha kedvesen, de határozottan megkéred, hogy hagyjon nektek egy kis levegőt.
Hidd el, nincs annál rosszabb, mint amikor valaki azt várja, hogy kitalálják a gondolatait. Ha te lennél az ő helyében, mit szeretnél? Hogy valaki őszintén, szeretettel elmondja, hogy mit szeretne, vagy ha vágná a pofákat, és éreztetné, hogy jobban szeretne már ajtón kívül látni?
Szerintem meg tudod, mit kell tenned!
Gondolj arra, hogy Te is leszel szülő!
Ne bántsd meg! Biztos jól jön majd máskor is a segítség!
Szerintem csak örül, hogy hasznos lehet. Nem szabad elvenni a kedvét. Ha jó ember egyébként, akkor nem szabad megbántani.
Én örülnék, ha lenne még valakink, aki segít nekünk. Amíg éltek a szüleim és a férjem szülei "biztonságban" voltunk. Mióta nincsennek nagyon hiányzik még az is, hogy kioktassanak minket:-(
Ebben nem értünk egyet. Nem a párodat zavarja, hanem téged. Neked kell őszintének lenned, hidd el, azt az emberek értékelik. az hogy hangzana, ha a párod azt mondaná: bocs apa, ne gyere hozzánk ennnyit, mert tündibündit nagyon zavarja.
Csak a módját találd meg, hogy ne legyen sértő. Pl. köszi papa, nagyon édes vagy, hogy ennyit segítesz nekünk, de szeretnék egy picit többet kettesben lenni a fiaddal, ugye nem bánod?
nagy igazság!!!!
de szerintem a páromnak kell vele beszélni!!!Tőlem nem hiszem,hogy jól hangzana....meg nem is úgy értelmezné!!
A páromat kell rávennem,hogy beszéljen vele!!!
Arra még nem gondoltál, hogy beszélj vele?
Szerintem az egyenes beszédnél semmi sem jobb. Végül is be akarsz házasodni ebbe a családba.
Ha jól veszem ki a szavaidból, sem te, sem a barátod nem mondtátok el neki, hogy kényelmetlen, hogy sokat van nálatok. Valószínűleg merő jó szándékból teszi.
A problémák többségét a kommunikáció hiánya okozza. Te elvárod, hogy észrevegye, ő pedig valószínűleg nem is sejti, hogy a pokolba kívánod.
míg csak akkor van ott mikor a házon dolgozik a pároddal addig OK, de ha ok nélkül is átjár az már tényleg nagyon zavaró lehet (lesz)
finoman csak le kellene építeni
Nálunk a férjem mindig nagyon frappánsan megoldotta az ilyen helyzeteket. Ha besokaltunk a szüleitől, akkor közölte velük, hogy hazaviszlek apukám, jó?
De lehet, hogy párodnak szüksége van a segítségre nem? Ha igen, akkor ki kell bírni. Azt sem lehet, hogy ő belerokkanjon egy felújításba, mert téged zavar az édesapja jelenléte.
Ha nincs szüksége a segítségre, akkor viszont neki kell megoldani. Őneki kell megmondani apósnak, hogy majd szól, ha segítségre van szüksége.
mit csináljak,beszéljek még a párommal,hogy mondja meg neki???
a ház körül mindig lesz valamit csinálni...akkor ez már mindig így lesz????:(((
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Hogyan egyek kevesebbet, ha állandóan éhesnek érzem magam?