Az normális, ha a Rezia nevű fogamzásgátlótól állandóan sírok? (beszélgetős fórum)
Lehet, de nem biztos.
Túlzottan nagy különbség meg nincs azok között a hormonális FG-k között, amit fiataloknak írnak fel.
Érdemes jelezni a dokinak, de sztem ez lesz az első kérdése, majd rád bízza, hogy szeretnél-e másik gyógyszert kipróbálni, vagy inkább máshogy védekeznél a továbbiakban.
Lehet a gyógyszertől. Én is hisztis voltam amíg szedtem bogyót. Minden apróságon megsértődtem. Abbahagytam elmúlt.
Lehet másik nem okoz ilyet.
Biztos vagy abban, hogy ezt a gyógyszer az okozza?
Az, hogy könnyebben elsírod magad, és 1 18 éves lány kicsit érzékenyebb, nem gondolnám, hogy feltétlenül az FG számlájára írható.
Tavasszal elhatároztam, hogy a terhesség megakadályozásához fogamzásgátlót fogok szedni. Július közepén el is mentem egy igen jó nőgyógyászhoz, aki ajánlotta a tabletta szedése előtti is panel vizsgálatot. Hálaistennek negatív lettem, minden eredményem normális lett. Ezért október elejétől el kezdtem szedni a Rezia nevű fogamzásgátlót. Csakhogy 1 hét eltelte után észrevettem magamon, hogy kb. folyamatosan bőgök, mint egy hisztis óvodás. Nyilván nem minden egyes nap, most az elmúlt 1-2 hétben nem is sírtam annyit, mint mondjuk az első hét után. De ezen a héten ismét azt vettem észre magamon, hogy bármin elsírom magam. Akkor főleg, ha csak egy kicsit is felemelik az emberek a hangjukat rám, vagy dühösek rám. A mai napon viszont tényleg azt vettem észre, hogy akármin elsíróm magam. Legyen az boldog pillanat, érzékeny, vagy semleges.
Én már elgondolkodtam a gyógyszer abbahagyásán, vagy azon, hogy azonnal felhívom a dokim, hogy mit tegyek ez esetben? Már foglaltam hozzá időpontot, mielőtt elfogyna az adott adagom, de nem tudom mennyire normális dolog ez, hogy bármin és mindig zokogok.18/L
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Valaki tud valamit a Rezia nevű fogamzásgátló tablettáról? Elsősorban a mellékhatásaira lennék kíváncsi, és hogy megbízható-e?
- A Rezia nevű fogamzásgátlónak hatása-e, hogy megnő (legalább egy kicsit) a mell?
- Állandóan pecsételő vérzésem van a fogamzásgátlótól, pedig már többet is kipróbáltam. Mit tegyek?
- Ha Rezia fogamzásgátló tablettát szedek, akkor vehetek be fájdalomcsillapítót?
- Belara fogamzásgátló után Rezia!