A Rezia nevű fogamzásgátlónak hatása-e, hogy megnő (legalább egy kicsit) a mell? (beszélgetős fórum)
Peched volt...
Kb 30 éve gyógyszert szedő barátnőim vannak, én is szedtem, soha nem ismertem senkit, akinek bármi baja volt tőle, persze a nagy számok alapján simán lehet kinek ez, kinek az... Ennyi erővel semmit ne szedjünk, igaz én amúgy sem szedek semmilyen gyógyszert, csak végszükség esetén...
Èn is hasonlóképp jártam. Mikor abbahagytam néhàny ciklusom 40-60 napos volt. Hányinger, pattanás, görcsök. Már lassan 2 éve nem szedem és most kezd rendeződni a szitu.
Modern, alacsony hormontartalmú bogyókat szedtem.
2 féle fogamzasgátlót szedtem. Az elsőt fél évig. Minden nap szét ment a fejem. Olyan durva hangulatingadozásaim voltak, hogy már én ilyedtem meg magamtól.
Libidó 0. Száraz voltam mint a Gobi sivatag.
A másodikat 1.5 évig de utána 1 évbe telt mire a szervezetem magához tért, ami előtte se volt rendben amúgy.
Mindkettő mai alacsony hormon tartalmú f.gátló.
Hormonos spirál. 9 hónap kín szenvedés. Folyamatos gyulladás, 9 hónapból 7 hónap folyamatos vérezgetés, barnázás,vérzés.. A rengeteg gyulladás összenővéseket eredményezett.
Ez nagyon nem igaz, igenis komoly mellékhatásai lehetnek, ezért is kísérleteznek egyre inkább a hormonmentes fogamzásgátlási vonalon.
Elhiszem, hogy neked semmi bajod nem lett szerencsére, de a barátnőim között sokan szenvednek és mind csak a a legújabb típusokat szedte, azokat is maximum pár évig, de inkább csak hónapokig.
Nem ördögtől való találmány, de nem megfelelő a tájékoztatás ezekről a tablettákról.
Miért hiszi sok nő azt, hogy a fogamzásgátlótól magy bögyös csöcsös lesz?
Max úgy nő a mell fogamzásgátló mellett, ha vele együtt hízol jó sok kilót.
Hát én sem vagyok egy mai csirke, de már 30 évvel ezelőtt sem aggódtam a fogamzásgátló mellékhatásai miatt, a maiaknál meg már főleg teljesen felesleges.
A kérdésre csak annyit, hogy sokan a súlygyarapodástól félnek, szerintem ha a melled nő, akkor másod is...
Régen sokkal nagyobb hormontartalmúak voltak, akkor se nőtt egyiktől se a mellem, se semmi másom...
Nekem szinte nincs is mellem, de nem mérgezem magam ilyen carokkal.
Anno 3 hónapig szedtem, majdnem sztrókot kaptam.
De ha neked ez kell, hajrá!
Ezt nem lehet egy fogamzásgátlónál sem megmondani, hogy nálad melyik mellékhatása jön elő. Én többet is szedtem régen és egyszer sem nőttek meg tőle. Na tessék.
Amúgy nehogy már emiatt szedd...
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról?
- Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok?
- Mennyire megbízható az Escapelle sűrgösségi fogamzásgátló?
- Jangee fogamzásgátló tabletta