Normál pudingporból (nem diétás) készített puding édesítőszerrel ízesítve hizlal? Mi a különbség a normál és a diétás között? (tudásbázis)
A normál pudingban kukoricakeményítő van. 100 gramm termék 340 kcal.
Egy tasak pudingpor kb. 40 gr.
Darabolj fel almát, tedd 4 dl vízbe, egy deci vízben keverd el a pudingport és főzd fel. Édesítővel szoktam ízesíteni. Több csészébe teszem és akkor egy adag már alig tartalmaz ch-t, kcalt.
ne egyél pudingot.
az nem hízlal.
biztosan.
Elvileg az update szerint U1, tehát nem hizlal... Amennyi CH lehet abban a kis zacsiban szerintem az nem akkora gáz! :) Én simán eszem fogyókúrás édesség gyanánt édesítővel!
Sok sikert a fogyihoz! :)
Köszönöm a válaszokat! :-)
És mi a helyzet a Norbi Update pudingokkal? Tud valaki valamit róla? Összetétel?
Vitatkozni én sem szeretnék, de a gyümölcscukor sem feltétlenül jó. A legnagyobb baj egyébként a finomított CH-kal van, vagyis a fehér liszt és cukor. A keményítő összetett CH, vagyis lassabban bomlik le.
Egy adag az alábbiakban leírt pudingban olyan 10CH van, éppen annyi, mint egy közepes méretű almában.
A fogyásodhoz gratulálok!
Azért azt tudod, hogy ez így butaság? Egy minimális CH mindenben van.
Az, hogy mi hízlal, érdekes, mert valakinek semmi sem, valakinek meg a víz is. :-) Ha mindenképpen ilyet szeretnél, akkor szerintem sovány tejjel és ldesítővel mehet. A Dr.Oetker pudingporokban nincs cukor alapból, kivéve az étcsokisat.
További ajánlott fórumok:
- A szellem és a lélek ugyanaz? Ha nem, mi a különbség a kettő között?
- Stevia (sztívia) természetes édesítőszer
- Zavar ha a párod valahol pl. újságban, filmben, neten bombanőket lát? Nem érzed hogy összehasonlít, vagy különbséget lát?
- A Stevia édesítőszerek között mi a különbség?
- Van különbség kalóriatartalom szempontjából az üzleti és az otthon készített (fehér kenyérből) kétszersült között?
- Van valami különbség az általunk készített búzafűlé, és a bioboltokban kaphatóak között?