Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Norcolut 5mg-os tablettáról van valakinek tapasztalat? fórum

Norcolut 5mg-os tablettáról van valakinek tapasztalat? (tudásbázis kérdés)

4. Ágio8405 (válaszként erre: 3. - 5308052583)
júl. 29. 08:39
Szerintem kérd ki másik orvos véleményét. Az azért durva hogy ennyi ideig szedd. Ilyet nem is hallottam még. Fogamzásgátlót igen. Én a helyedben komoly életmódváltásba kezdenék addig, ha még nem tetted. Egy jó étrenddel csodákat lehet tenni. A 40 évesen porckopás is elég durván hangzik… sport (amit a térded bír) és olvass utána a teljes értékű növényi étrendnek. Rengeteg nő van akinek a mioma, endo stb helyre jött, javult tőle. A felesleg is le menne, ez a térdednek is jó lenne.
júl. 28. 13:06
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, mióma miatt méhtükrözés műtétre vagyok kiírva szeptember közepére. Nőgyógyászati szakrendelésen az orvos Norcolutot írt fel napi 2 tablettára. A gyógyszer szedése óta menstruáció előtti tüneteim lettek, a pattanások még hagyján, de mielőtt megjön 1-2 napig állandó térdfájásom van. Amióta, egy hete szedem a tablettát ez a térdfájás állandó lett. Az a baj, hogy túlsúllyal és porckopással is rendelkezem és pont a bal térdemben, ami alapállapotban is szokott néha fájni, most állandosult. Sosem szedtem hormontartalmú gyógyszert, de az orvos felírta, hogy szedjem a műtétig. 40 éves vagyok, nincsen gyermekem. A miómát idén mutatták ki jelentős fájdalmak után. Esetleg valaki tudna segíteni, hogy ezek a tünetek a gyógyszer szedése alatt végig fenn fognak állni, mert most olyan, mintha állandó menstuáció megjön előtti állapotban lennék. Azt sem tudom hova és kihez forduljak? A nőgyógyászhoz 3 hónap az időpont kérés, tehát a műtét előtt már nem is kapnék időpontot, menjek ortopédiára, hátha az orvos tud valamiben segíteni? Teljesen tanácstalan vagyok, ezért megköszönöm, ha valaki tud érdemben segíteni. Előre is köszönöm.
febr. 5. 10:00

Szia!

Én decemberben szedtem, 5cm cisztám volt. Máskor is volt cisztám, ami elmúlt magától. A doki elővigyázatosságból írta fel, hogy megjöjjön a menstruàcióm. Ha abba hagyod 10 nap után, akkor leesik a hormonszinted, mint egy normál ciklusnál. Nekem az abbahagyás után másfél napra jött meg, viszont a ciszta miatt nagyon fájdalmas menzesz volt, nagyon vastag volt a méhnyálkahártyám és menzesszel együtt a ciszta is eltűnt.

febr. 5. 08:02

Sziasztok!

Szeretnék kérni saját, személyes tapasztalatot a Norcolut 5mg-os tablettáról.

A betegtájékoztatót elolvasva kissé elbizonytalanodtam benne.

22 éves vagyok, októberben volt petefészek ciszta műtétem, ami során eltávolításra került mindkét petevezetékem, valamint a jobb petefészkem egy része.

Pár napja voltam ismét nőgyógyásznál, kontroll vizsgálaton, ahol megállapították, hogy most a bal petefészkemben van egy majdnem 4 centis ciszta. Emiatt írták fel a Norcolut tablettát. 10 napig kellene szednem majd. Esetleg van közöttünk olyan, akinek írták fel cisztára? Ha igen, milyen tapasztalatai vannak/voltak?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook