NORBI UPDATE: Vacsoraötleteket kérek, lehetőleg egyszerűt. (beszélgetős fórum)
Tényleg?Még nem figyeltem,de körülnézek majd.Jól hangzik a süti,finom lehet:)
Köszi:)
Szia!Köszi!
Erre azt írták,hogy 78-80 %!
Pedig az update-s sütik között van receptben!
Sziasztok!Én kérdezni szeretnék:
A mascarpone hányas kódú?
Köszi a választ:)
Azért annyira nem vészes a helyzet :-) Este is tök jó kajákat lehet enni, szerintem abszolút nem szegényes a választék.
Az adatlapomon megtalálod a naplóm elérhetőségét, ott is találsz ötleteket, recepteket. Persze sok egyéb naplóban is "turizhatsz" :-)))
szia!sziasztok!A naplómban csak olyan kaják vannak amiket lehet este is enni!:)
már 3 éve így élek, ötlet van bőven.Ha kell valami alapanyaghoz is ötlet akkor szólj csak nyugodtan.:)
Olcsó diétás esti vacsorák, tanácsok
Ezt most találtam itt a Hoxán:-))
én annak idején, mikor a szülés utáni súlyt leadtam, ettem vacsorára főzelékeket is, sztem az sem hízlal...
csak annyi különbséggel, h a rántást teljes kiőrl. liszttel csináltam... de kenyér nélkül ok!
de pl. a gomba is laktató, és több módon is elkészíthető
Köszönöm hogy írtatok, továbbra is várok még több ötletet.
Estefelé jövök vissza és "mazsolázok" a lehetőségekből:)
Szerintem is a levesek az egyik legjobb megoldás. Húsleves alap, sok zöldséggel, ha gazdagabbra vágysz, akkor kevés tejszínnel, tejföllel felengedve(pl gombaleves). De a natúron sütött húsfélék, friss zöldekkel, savanyúsággal szintén nagyon jó (pulykamell olíván pirítva, jégsalátával, sonkaszelet pirított gombával). Ha nincs időd meleg ételre, akkor sajtfélék gyümölccsel, vagy zöldséggel.(mozarella paradicsomkarikákkal, ínyenceknek friss bazsalikommal, vagy sima mackósajt almával). Nálam befutók a rakott dolgok,(rakott karfiol, de csak karfiol, virsli, tejföllel locsolva összesütve, vagy rakott kel kelkáposztából, darálthússal, tejföllel, pici trappistával). De remekül lehet meríteni szerintem hidegtálakról: sonkaszelet ízesített túróval töltve, kaszinótojás, Dubarry szelet, és ami nálunk nagyon bejön: a hirtelen kisütött husit tepsibe, rá pedig gomba-reszeltsajt-tojás-tejföl keverék.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de szerintem az ötletek száma végtelen:)
Ha emlékeim nem csalnak akkor a rio-mare tonhal az 1-es kódú az pl a lejebb említett pufirizzsel egész jó...
Vagy amit én nagyon szerettem pufirizs, rá egy kanál kefír és egy szelet sonka, hozzá pari vagy paprika...esetleg egy kis lilahagyma...a kefír megpuhítja és nem olyan mintha hungarocell lenne :D
hal megsütve kis oliva olajon...
fu egyenlőre ennyi...majd ha eszembe jut még írok..
Egyetértek, nem jó, ha nem eszel rendesen.... először csak szédülsz, aztán ingerült leszel, aztán esetleg inkább fel is adod...
A pufi búzát/rizst sem szereted? Azt lehet használni kenyérpótlóként. Csinálsz mellé egy jó kis körözöttet pl.
Vagy én szoktam meleg tejbe aprítani pufi cuccot (esetleg picike édesítőt is tehetsz bele).
Mindenféle zöldséggel telepakolt leveskék is nagyon jól telítenek.
További ajánlott fórumok:
- ORSZÁG-VÁROS ABC szerint, lehetőleg felváltva
- 18 éves lány vagyok 68 kilóról fogytam 60-ra, el szeretném érni az 52 kg-t lehetőleg 2 hét alatt, ajánlotok valamilyen tablettát?
- Szeretnék venni otthonra egy testzsír mérő eszközt, lehetőleg nem túl gagyit de nem is méregdrágát... Melyik márkát ajánljátok?
- Szükségem van egy pszichológusra. Lehetőleg ingyen. Nincs pénzem.
- Diszlexiával kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, lehetőleg szakembertől
- Ikreket szeretnék, lehetőleg valamilyen természetes praktikával. Tud valaki valami jót tanácsot?