Nők, ti csaltatok már meg valakit? Ha igen, kiderült? (beszélgetés)
inkább periodikus. És igen, teljes határozottsággal nem küldtem el. 1-2 hétig nem, aztán kezdi elölról.
Mostanában én is csak nevetek rajta.
Leginkább belefáradtam. Már borzasztóan unom amit művel
Ezt nem értem. Mi az, hogy "kimondtam néhányszor", meg "küldöm de nem akar menni"? Most akkor szeretnél vele maradni? Akkor miért küldöd, meg mit "mondasz ki néhányszor"?
Ha meg nem akarsz vele maradni, akkor miért nem szakítasz és kész? Ha csak "küldözgeted", de valójában nem szakítasz, abból nem azt veszi le, hogy szakítani akarsz, hanem hogy vannak köztetek megoldatlan konfliktusok, de alapvetően jó neked vele.
Valakit átversz, vagy őt, vagy magadat, de lehet, hogy mind a kettőtöket.
(Illetve, van egy harmadik lehetőség is, ha bántalmazó kapcsolatban élsz, és valójában félsz szakítani vele, mert fenyeget, bántalmaz, zsarol. Ha megnézi a levelezésed, telefonod, ha számontartja minden lépésed, akkor ez nagyon nem oké, és akkor persze a szakítás is sokkal nehezebb. Nem igazán látom, hogy itt miről van szó valójában).
Nem. Ennyire nem macho :D Lájkolom egy ismerős pasi megosztását, mert vicces, biztos lefeküdtem vele, azért lájkolom. Ja, meg szerinte a volt és a jelenlegi főnököm is megdugott, meg ilyen apróságok.
Átkutatja a telefonom, majd megdicsér, milyen ügyesen csinálom, hogy nem bukom le. Szóval elmebaj
Nem utolsó szempont,hogy akivel élek/éltem szerelemből voltam vele.Ha nem szeretek valakit ,megyek de akkor sem csalom meg.
Tiszta ügy .
Nem.
Lusta vagyok még ehhez is.
A nyugodt életem fontosabb,mint egy kósza kufirc.
Igen...
2év után lebuktunk... szétköltözés lett a vége...
Igazából a legnagyobb örömömre.. :) Ha nem bukunk le, ki tudja meddig húzzuk így...
Igen
Nem derült ki soha
Miért nem te mondod, hogy vége?
Nem szabad benne ragadni egy rossz kapcsolatban! Olyan rövid az élet! Nem szabad elvenni a lehetőséget attól, hogy boldogok legyetek!
én ezt jelen időben mondhatom el magamról...
Leginkább azt várom, hogy kimondja, akkor vége. Én ugyanis hiába küldöm, nem akar menni
Feltételezem, pasi vagy. Előszöris: miért kell anonim nyitni erről fórumot, miért nem lehet felvállalni magad? Másodszor: te csaltad már meg a párodat?
Harmadszor pedig: ha valaki igent ír, arra rászállsz, hátha te leszel a következő szerető?
További ajánlott fórumok:
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Most kiderült mit akar tőlem valóban a párom. Ez most mi?
- Mániákus hazudozó? 3 hónapja randevúzom egy férfival, 2 napja kiderült, "nem orvos" bár annak hazudta magát és 6 évvel fiatalabb is....
- 5 éves kisfiamról kiderült, hogy vérszegény. Mit tehetek, hogy javuljon a helyzet?
- 5 éves kisfiamnál egy tüdő rtg során kiderült, hogy a csecsemő mirigye még megvan...és nem is kicsi. Valakinek van hasonló tapasztalata?
- Sziasztok! Mint kiderült paracetamolra, és ibuprofenre is allergiás vagyok. Milyen fájdalomcsillapítót szedhetek?