Nők - kezdeményeztetek már kapcsolatot? (beszélgetés)
de végülis összejött neki, nem? Ez a lényeg :)))
Mert amugy lehet hogy a srác soha nem közeledett volna felé, mivel volt pasija, és ha otthagyta a melót, lehet hogy többet nem is találkoztak volna....
Nekem ez olyan tinisnek hat,ne hari
Egy nő inkább legyen kicsit titokzatosabb,vagy akár szeszélyesebb,az jobban érdekel egy pasit,mint az,ha rögtön kiadja magát
Képzeld, eszembe jutott egy eset, ami azt mutatja, hogy néha hatásos a direkt kérdés kezdeményezéskor :)
Egy barátnőm ugy jött össze a pasijával, hogy egy helyen dolgoztak, és a csaj kiszurta, hogy a srác szerelmes belé (nem közeledett hozzá a srác, hanem csak észrevette rajta a csaj), de a csajnak akkor volt pasija, de már nem voltak meg jól. A csajszinek ott kellett hagyni a munkahelyet, otthagyta az akkori pasiját, és ettől a sráctol meg megkérdeztem, hogy: ugye, te szeretsz engem? A srác bevallotta, összejöttek, és már több mint 3 éve együtt vannak....
De azért nem semmi a csaj hogy igy meg merte kérdezni...végülis igaza volt, mert nem veszthetett semmit, és félt hogyha otthagyja a munkahelyet, nem látja többé a srácot. És lám, bejött neki a dolog!!!!!!!
Ugye,hogy jó ötlet?Így nem kell kiadnod a konkrét célodat,de mégis közelebb kerülsz ahhoz,hogy elkezdődjön köztetek vmi:)
Sebaj,akkor majd jövőhéten beveted:D
Kitaláltam!:)
Mondd azt Neki,hogy vmelyik fiú rokonodna most lesz a szülinapja,s Te arra gondoltál,lehet focicsukát veszel Neki.
Viszont nem igazán értesz hozzá,segíthetne,menjen el Veled sportboltokba körülnézni,erre egy pasi sem mondja azt,hogy nem:)
Majd persze Te útközben megszomjazol,elfáradsz,s beültök vhova.:)
Hát azért azzal még várj,nem kell ennyire kiadni magad
,lehet inkább megijedne,hisz még kapcsitok sincs!
Szerintem simán elég egyenlőre az,ha érzékelteted Vele,hogy nem semleges számodra.
Elhívni sem biztos,hogy ilyen direkt módon kellene
:)
Ezért is kellene elmenned egy olyan helyre,ahova járkál.Belibbennél hirtelen,aztán ott már megtörténne,aminek meg kell történnie
Nálam nem volt ilyen, de nyomulj, szurkolok neked :)
Lehet csak a kezdő bátorítás kell neki :P
További ajánlott fórumok:
- Ciki egy nőnek kezdeményezni kapcsolatot? Ha már a pasi nem csinál semmit?..
- Kitagadott az édesanyám.Szerintetek nekem kéne kezdeményeznem a kapcsolatfelvételt ezek után?
- Orvos beteg kapcsolat...Kinek illik kezdeményezni a tegeződést?
- Voltál már kezdeményező fél egy kapcsolat indításakor? Ha igen milyen tapasztalataid vannak?
- A Bak férfiak egy kapcsolat elején hajlamosak az eltűnésre-felbukkanásra? Ők szeretnek kezdeményezni, vagy azt ha a nő rámenősebb?
- Hogyan kezdeményeznél kapcsolatot egy félénkebb pasival?