Nők (20-40 között)! Mennyire tolerálható ez alább? (beszélgetés)
Nekem bőven elég 15 perc is, ha én is elmegyek! 🤣
Órákig tartó töcskölést utálom és untat! Nem tudom ki találta ki, hogy az mennyire jó! Nekem szokott más dolgom is lenni…😄
Én NEM online segítségre gondoltam, hanem szakEMBER-rel való beszélgetésekre.
Szerintem, a "száraz ejakuláció" NEM a késleltetés másik neve, az valami más. Ha nem akarsz élő személlyel értekezni erről, akkor van a neten (google keresőbe írd be:) ChatGPT. Ez 1 ingyenes mesterséges intelligencia (-oldal, magyarul is kérdezhetsz) biztos, hogy válaszol, HA jól teszed fel a kérdést, persze lehet, h. orvoshoz küld a végén "ő" is...
(A probléma neve: korai magömlés erről kérdezz, nem a száraz e., meg késleltetés szavakat kell hasznáni - szerintem)...
Rád van bízva én csak leírtam, a "legjobb tudásom szerint" a válaszomat.
Mi az, hogy semmi infó? Én nőként is ismerem a módszert, te meg nem találsz róla semmit? Vagy csak arra izgulsz, hogy hátha itt leírjuk neked? 😅 Angolul tudsz? Mert akkor keress úgy inkább + a reddit tutifixen tele van gyorstüzelő, és ettől szenvedő férfiakkal, ott is biztos találnál tippeket.
Amúgy attól is függ, hogy mennyire figyelsz a partneredre, ha mellé még béna is vagy az ágyban, akkor valóban gázos. Úgy tudom, hogy egy nő partnerrel átlagosan 20 perc alatt éri el az orgazmust, szóval nem kell órákig bírni, viszont elég jelentős, hogy azt a 20 percet mivel töltitek 😅
Köszönöm a... Hát sajnos tanulságos hozzászólásod, azonban én az illetővel ellentétben nagyon szívesen fordulnék körülbelül _akárkihez_ ha tudnám, hogy segítene. De itt van (ehhez némileg kapcsolódóan) a második hozzászólásom:
Azt hiszem "száraz ejakuláció" ennek a - számomra szinte - misztikus késleltetésnek a neve.
>> De semmi infó, semmi pontos, részletekbe menő leírás róla. <<
Én egy volt osztálytársnőm esetét tudom leírni neked: már a párkapcsolati idejük alatt kiderült, hogy a srácnak nem megy a késleltetés, (a srác nem ment szakemberhez tanácsért) de a csaj nagyon akarta a kapcs.-ot, házasságot, gyerekeket attól a férfitól, ezért vállalta a "macerát" az elejétől fogva. Összeházasodtak (2 gyerek is van), DE végül 10 éven belül VÁLÁST kezdeményezett a csaj, mert (ő mondta el nekem, a szüleinek is kiteregette a "szennyest") beleunt abba, hogy az első menet mindig a férje sürgető igényeinek van alárendelve, aztán várni és újrakezdeni...
Azt szűrtem le ebből, hogy ha rendbe akarod hozni a dolgokat fordulj szakemberhez, NE szégyellj vele beszélni, mert segít és más nem fog tudni erről!
Azt hiszem "száraz ejakuláció" ennek a - számomra szinte - misztikus késleltetésnek a neve.
De semmi infó, semmi pontos, részletekbe menő leírás róla. Így marad (maradNA) a második - valamelyest - hosszabb menet.
Mivel az internetes fórumokban SENKI SEM gyorstüzelő, és minden férfi vastag hímtaggtal rendelkezik, ezzel szemben a lenti eset/helyzet (vagyis ez egy szimpla: "sajnos így alakult" tény) mennyire tolerálható? Mennyire lehet egy ilyen emberrel hosszú távon együttélni (vele egyedül, elégedetten - és nem még pluszban mással is ezalatt egyidőben)?
Sokan írják, hogy a fiatal (feltételezem húsz év alatti) fiúk gyorstüzelők. De ha van egy olyan ember, aki jócskán húsz felett IS az (legalábbis az első menet végéig, azaz nem tud kitartani a neten olvasható fél orákig, pláne nem órákig), akkor vajon szerintetek lányok és nők:
Lehet hosszú távon - évekig - megelégedetten együtt élni egy ilyen emberrel, aki (felnőtt korában is) eleinte gyorstüzelő, de utána, pl. nyolc-tíz perc szünet után már tovább bírja (és a szünetekben szájjal és kézzel besegít a a hölgynek)?
▪︎ ▪︎ ▪︎ ▪︎ ▪︎
(Képtelen vagyok azt hazudni, hogy fél óráig, illetve óráig bírom, de még a második menetben sem tartok ki harminc és hatvan percekig. Régen sem, most sem. A kérdés tehát adott.
Ugyanakkor!
Olvastam nemrég szintúgy az interneten, hogy létezik férfiak számára kifejlesztett magömlés-késleltető módszer is. De ezt keményen hónapokig gyakorolni kell, hogy sikerüljön elérni. Viszont nem találok róla információkat, tehát fogalmam sincs, hogy ezt a csodálatos - hiszen számomra ez egy kisebb csodának mutatkozik - teljesítményt HOGYAN lehetne elérni. Emiatt jött létre e kiírás, ha már ezt elsajatitani nem tudom, akkor a szükséges X idő kihagyás/szünet utáni "második menetekkel" élhető-e vajon egy ilyen férfi?)
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- Mennyire érzed boldognak az életedet? (1 és 100 között)
- 34-48 év közöttiek nappalija
- Fiatal Kismamák 20-25 éves kor között
- Meddig tolerálhatók egy férj dühkitörései?
- Mi a különbség az alábbi gépészeti szakok között: - mechatronikai technikus - gépgyártás technológiai technikus?