Mi a különbség az alábbi gépészeti szakok között: - mechatronikai technikus - gépgyártás technológiai technikus? (tudásbázis kérdés)
Én a mechatronikát javaslom.
Adott egy gyár: benne a gépek. A gépeket viszonylag egyszerű programok vezérlik, ezeket te írod. S ha baja van, megjavítod. A másik kevesebbet tud, de jó hír, hogy közben is válthatsz.
Szerintem ha szakiranyt kell(ene) választanod akkor semmi esetre sem ezek alapján válassz... Amiket leírnak mind igaz is lehet, de nem biztos hogy a szakirany annyira nagyon számít....
Végülis mutatja az érdeklődésed, lehet kapsz is pont a szakiranynak megfelelő munkát. Vagy nem... De a diploma akkor is mérnöki diploma ami most (is) nagyon sokat ér!
En pl. nem kaptam anno a szakirányomnak megfelelő állást, másik szakirányban dolgozom rég, de ez nem volt gond. A jó alapok a fontosak. A párom is hasonló cipőben járt - es igencsak jó karriert tudott csinálni.
Szóval: tanulni és meggondolni, hogy neked mi a jobb... Talán a tanárok is többet tudnak ebben segíteni neked mint mi fórumozók...
Nem!
Ahogy Baranka mondja
Mindenhez ért, mert minden kell ami ma technika
Kell a computertechnika és a gépészet, mert ma már csak az nincs kitalálva ami nemjutott eszébe valakinek
Minden megvalósitható, mert a hardware elemek adottak, csak alkalmazni kell a mechanikára
A mechatronikáé a jövő.(intelligens gépek, robotok)
Gépgyártás szinte nincs is az országban.
Én már csak tudom... :(
Szerinted melyik ér többet? Melyikkel lehet többre menni?
Akkor a mechatronika mindenből egy csak egy kicsit, de nagyon nem ért semmihez?
További ajánlott fórumok:
- A szellem és a lélek ugyanaz? Ha nem, mi a különbség a kettő között?
- Zavar ha a párod valahol pl. újságban, filmben, neten bombanőket lát? Nem érzed hogy összehasonlít, vagy különbséget lát?
- Mi a különbség a sima Xanax és a Xanax SR között?
- Anyagi, és hagyománybeli különbségek. Tönkreteheti a kapcsolatot?
- Okozhat-e bajt a külsőség közti különbség?
- Mi a különbség köztem és a fiatalabbak között?