Női autósok mit tesztek, hogy a ruhátokat ne dörzsölje ki a biztonsági öv? (tudásbázis)
Semmit!
Én nem a ruhám féltem, a nyakamat kezdi ki, ez az én problémám.
hát, az elve ezeknek a bizt.öv védőknek is ugyanez:)) mindenféle figurával, mintával és színben lehet kapni az ebayen, nézd meg (írd be hogy safety belt cover)
de ha ügyes vagy és van varrógéped, a látott minták alapján te is készíthetsz ilyet. (szebb megoldás lenne, mint a törököző)
Kispárnával "emelni" magadon próbáltál már?
Plusz vannak olyan kis párnaszerűségek, amit a biztonsági övre tudsz tenni (tépőzárral). Bár ezek általában szettekben találhatók (kormányvédővel esetleg üléshuzattal). De esetleg autófelszerelési boltban körül lehet nézni (Homasita, praktiker, stb.).
lehet kapni biztonsági övre való borítót.
ebayen nagyon sokféle van :)
Nem csak egy ruhámmal történt már meg,többel is és nem egyforma minőségűekkel, úgyhogy nem hiszem, hogy gáz az anyag :)
Mocorogni sem hiszem, hogy többet mocorognék az átlagnál :)
Nekem egyáltalán nem dörzsöli ki az öv a ruháimat... nem is értem, hogy képes rá.... pedig elég sokat autózok, de ilyet még nem tapasztaltam. És mindig be is vagyok kapcsolva.
Vagy a ruhád anyagának a minősége a gáz, vagy izegsz-mozogsz órákon át nap mint nap... nem értem.
Hivatásos sofőr barátomnak sem csinál ilyet az öv, pedig ha valaki, akkor ő tényleg sokat vezet.
Folyton igazgatom, mert összegyűri a ruhámat.
Már gondolkodtam rajta, hogy a biztonsági övet egy horpadtmellű hímnemű találta ki, akit nem nyomott, nem szorított, nem vágta át a nyakát, nem gyűrte agyon a ruháját...stb. UTÁLOM!
További ajánlott fórumok:
- Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Te mit tennél, ha az óvoda nem lenne biztonságos a gyerek számára?
- Melyik az a kistermetü kutyafajta amit biztonsággal választhatnék 2-6 éves gyerek mellé?
- Elítélitek ha egy fiatal nő régóta keresi a boldogságot, egyedül van és egy idősebb érett férfi oldalán anyagi biztonságot és szerelmet kap?
- Kinek milyen biztonsági gyerekülése van? Szerintetek melyik a legjobb?